Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ: Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ



Το σιωνιστικό στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα της Ουάσιγκτον θεωρεί την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις εκλογές του Νοεμβρίου Χίλαρι Κλίντον ως την μεγάλη ελπίδα για την συνέχιση της πολιτικής των ΗΠΑ για παγκόσμια κυριαρχία.

Σε πρόσφατη ομιλία της απευθυνόμενη προς το συνέδριο της Αμερικανικής Λεγεώνας των Βετεράνων η Κλίντον έγινε πολύ σαφής ως προς την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει αν εκλεγεί πρόεδρος. Εν περιλήψει αναφέρουμε τα βασικά αποσπάσματα από την ομιλία της. Πρώτον τοποθέτησε την Ρωσία στο ίδιο επίπεδο με την Βόρεια Κορέα. Δεύτερον τόνισε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να εξακολουθήσουν να ελέγχουν τον κόσμο μέσω της στρατιωτικής των ισχύος. Τρίτον οι ΗΠΑ μέσω των συμμαχιών τους πρέπει να συνεχίσουν να ελέγχουν την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και Νοτιοανατολική Ασία. Τέταρτον θα πρέπει να αυξηθεί η παραγωγή αμερικανικών οπλικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων και πυρηνικών όπλων, ώστε οι ΗΠΑ να μπορούν να υπερασπίζονται τα παγκόσμια συμφέροντα τους.
Πέμπτον ορκίστηκε ότι ως πρόεδρος θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο, ακόμη και με πυρηνικό πόλεμο, την παγκόσμια ηγετική υπεροχή του αμερικανικού έθνους και υποσχέθηκε περισσότερες και πιο έντονες αντιπαραθέσεις με την Ρωσία και την Κίνα.
Η ομιλία της Κλίντον στο Οχάιο αντικατοπτρίζει τον εξέχοντα κίνδυνο που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο αμερικανοσιωνιστικός νεοιμπεριαλισμός έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στην εκλογή της Χίλαρι η οποία προετοιμάζεται για κλιμάκωση της στρατιωτικής βίας παγκοσμίως, έχοντας ως βασικό στόχο την Ρωσία και την Κίνα. Η Κλίντον είναι ένας εκπρόσωπος του σιωνιστικού τραπεζικού συστήματος (έχει λάβει τεράστιες αμοιβές και δωρεές από μεγάλες τράπεζες όπως η JP Morgan, UBS, Goldman Sachs κ.α.), είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος της Ουάσιγκτον και του ισραηλινού λόμπι, ενώ είναι συνυπεύθυνη μαζί με τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα για τον συμμοριτοπόλεμο στην Λιβύη και Συρία αφού κατά την διάρκεια της θητείας της ως υπουργός Εξωτερικών εγκαινιάστηκε η εγκληματική πολιτική της «αραβικής άνοιξης» που αιματοκύλησε την Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Επίσης είναι συνυπεύθυνη του πραξικοπήματος στην Ουκρανία που οδήγησε την χώρα σε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.
Σίγουρα η Κλίντον δεν αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού και των συμμάχων και φίλων των ΗΠΑ. Η Χίλαρι, όπως εξ άλλου και ο σύζυγος της ως πρόεδρος, είναι πολεμοκάπηλη και αν εκλεγεί θα είναι η πλέον ριψοκίνδυνη πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, αφού αυτό που επιδιώκει είναι «πόλεμος, περισσότερος πόλεμος» για τα συμφέροντα των σιωνιστών.
Γ. Λιναρδής