Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΦΥΣΣΑ - ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ



Με μία μαραθώνια αγόρευση διάρκειας πέντε ωρών εκ μέρους των συνηγόρων υπεράσπισης, έπεσε σήμερα η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης Φύσσα.
Εικοσιοκτώ άτομα (αστυνομικοί, συγγενείς, φίλοι του Φύσσα, ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων κλπ.) κατέθεταν επί ένα ολόκληρο έτος, καθώς η εξέταση του πρώτου μάρτυρα άρχισε στα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης σύμφωνα με το άρθρο 358 ΚΠΔ των 10 τελευταίων μαρτυρικών καταθέσεων, οι συνήγοροι υπεράσπισης είχαν την ευκαιρία να επισημάνουν την πληθώρα των στοιχείων που προέκυψαν υπέρ της αθωότητας των κατηγορουμένων από την ακροαματική διαδικασία σχετικά με το συμβάν της 17ης Σεπτεμβρίου 2013.
Καταρχάς, τόνισαν ότι από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος από τη Χρυσή Αυγή.
Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε: «Οι ίδιοι οι φίλοι του παραδέχθηκαν ότι ο Παύλος Φύσσας δεν είχε ενοχληθεί ή απειληθεί ποτέ από τη Χρυσή Αυγή. Μας είπαν επίσης ότι δεν ανήκε σε καμία κομματική οργάνωση, πολιτική οργάνωση ή άλλη οργάνωση κοινωνικού χαρακτήρα. Όσον αφορά τα τραγούδια του, κάνει εντύπωση ότι και οι ίδιοι οι φίλοι του οι οποίοι ασχολούνται με τη μουσική, δεν ήταν σε θέση καν να θυμηθούν συγκεκριμένους στίχους από τα τραγούδια του. Αυτό δείχνει ότι και η όποια καλλιτεχνική του δραστηριότητα είχε περιορισμένη εμβέλεια και ανύπαρκτη επιρροή σε ιδεολογικό ή πολιτικό επίπεδο. Δεν είχε δημόσια δράση τέτοια ώστε να μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι στοχοποιήθηκε γι’ αυτό το λόγο από κάποιο κόμμα ή άλλο πρόσωπο.»
Επιπλέον, έγινε αναφορά στις διαβιβάσεις που έκανε εκείνο το βράδυ η ομάδα ΔΙΑΣ προς το Κέντρο της Άμεσης Δράσης...
Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net