Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ: «15% - 30% ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»



Στιγμές γέλιου προσέφερε, για ακόμη μια φορά, ο γραφικός (αλλά καθόλου συμπαθής) πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην ΔΕΘ. Φαιδρός πολιτικά, όπως πάντοτε, δήλωσε ότι στις επόμενες εκλογές το μόρφωμά του μπορεί να συγκεντρώσει το 15% ή ακόμη και το 30% των ψήφων! Λες και τα ποσοστά είναι στραγάλια… «Είμαστε κόμμα κυβερνητικό, δεν είμαστε σαν την κυρία Φώφη, που ψάχνει να μαζέψει τα ερείπιά της για να πάρει ένα 3%-4%», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές αποστροφές του στη συνέντευξη Τύπου, στη ΔΕΘ.
Στην προσπάθειά του, πάντως, να διαψεύσει τις έντονες φήμες για επικείμενη συνεργασία με τον Τσίπρα, ο φραπεδόμαγκας του μεσονυχτίου υποστήριξε ότι: «Αν μπει η Ένωση Κεντρώων μαζί με τον Τσίπρα σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, να μην ψηφίσει ούτε ένας Ένωση Κεντρώων. Μην αμφιβάλλετε καθόλου ότι στο μέλλον, όποιο κι εάν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, μπορεί να δούμε κυβέρνηση Μητσοτάκη – ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μητσοτάκης μπορεί να μπει σε κυβέρνηση, ο Λεβέντης ποτέ».
Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου ότι μακροπρόθεσμα (;) ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσουν τον «μεγάλο συνασπισμό», όταν τους το επιβάλλουν τα αφεντικά τους. Όμως, για τις «διαβεβαιώσεις» του φραπεδολόγου Λεβέντη ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Τσίπρα, από έναν τύπο με την «ψωνίτιδα» στο έπακρο και με τις «θρυλικές» ρήσεις για «καρκίνους» και «κατάρες» στους πολιτικούς του αντιπάλους, όλα μπορεί να τα περιμένει ο οποιοσδήποτε.
Πολύ περισσότερο, μάλιστα, αν αναλογιστούμε ότι μέχρι να μπει στην Βουλή έλεγε ότι οι καναλάρχες τον τρέμουν και τον πολεμούν/γελοιοποιούν, επειδή δήθεν τάχα ήταν ο μόνος που τους «τα έχωνε», μετεκλογικά όμως έχει πιάσει «στασίδι» σε όλα τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ