Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ... ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΚΕΥΩΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!



Ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε την πολιτική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης και είναι πια ένα κινούμενο πολιτικό σκύβαλο χρήζει πράγματι ψυχιατρικής παρακολούθησης!
Ο βουλευτής Μεσσηνίας που βρίσκεται στο περιθώριο της πολιτικής ζωής επιθυμεί με ανορθόδοξο τρόπο και μεθοδεύσεις (παλιά του τέχνη κόσκινο...) να επανέλθει και κάνει όνειρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας!
Όπως γράφουν σήμερα τα "Παραπολιτικά": "Οι γνωρίζοντες από πρώτο χέρι τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και ενεργεί ο Αντώνης Σαμαράς είναι πεπεισμένοι πως στο κάδρο της αποκατάστασης του πολιτικού του γοήτρου ο ίδιος και οι συν αυτώ έχουν τοποθετήσει και την πιθανότητα της Προεδρίας της Δημοκρατίας ενόψει και της κορύφωσης των ζυμώσεων για την αναθεώρηση του Συντάγματος. "Οι διαρροές για την ανάδειξη του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό συνάδουν με την πεποίθηση ότι θα μπορούσε να είναι ο πρώτος ανώτατος άρχων ιστορικά που θα προκύψει από μια τέτοια διαδικασία μιας και όπως υπολογίζει μέχρι τότε θα τον έχουν δικαιώσει απόλυτα οι εξελίξεις...".
Ο Σαμαράς καλά θα κάνει να ετοιμάζει την απολογία του για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, ύστερα και από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις Τράγκα.
Και αντί για το Προεδρικό Μέγαρο να ετοιμάζεται για κανένα δωμάτιο στο ψυχιατρικό τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού...