Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

«ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ» ΣΟΪΜΠΛΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ!



Την ρητορική της εξωκοινοβουλευτικής, ψεκασμένης και γραφικής, αριστεράς υιοθέτησε ο γερμανός ΥΠΟΙΚ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντα των οικουμενιστών πλουτοκρατών, που επιθυμούν την άρση της διαφορετικότητας των λαών και της εισαγωγής λαθρομεταναστών, για να έχουν φτηνά εργατικά χέρια για τις βιομηχανίες τους.
Σε συνέντευξή του στην Die Zeit, λοιπόν, ο Σόιμπλε είπε ότι το κλείσιμο των συνόρων στους μετανάστες θα οδηγήσει την Ευρώπη στην «ενδογαμία και τον εκφυλισμό», λέγοντας, παράλληλά, ότι στη Γερμανία οι Μουσουλμάνοι έχουν συμβάλει «στο άνοιγμα και τον εμπλουτισμό».
Όπως εξήγησε οι λαθρομετανάστες από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική θα κάνουν την Ευρώπη πιο σταθερή αλλιώς ο πληθυσμός της δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αναπαράγεται ο ένας με τον άλλο.
«Είναι η απομόνωση που θα μας καταστρέψει. Θα μας οδηγήσει στον εκφυλισμό και στην ενδογαμία. Δείτε τι συνέβη με την τρίτη γενιά Τούρκων, ειδικά τις γυναίκες, αποτελούν ένα τεράστιο δυναμικό καινοτομίας» είπε ο Σόιμπλε.
Για τους γνωρίζοντες, πρόκειται για την επιχειρηματολογία που διέπει γκρούπες όπως οι αναρχικοί, οι «αλληλέγγυοι», οι αριστεριστές της 4ης Διεθνούς και άλλα γκρουπούσκουλα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Πρόκειται, μάλιστα, για «ιδέες» τόσο εμφανώς λάθος που δεν αντέχουν σε καμία σοβαρή κριτική.
Ας δούμε μερικές από αυτές να καταρρέουν υπό το βάρος της πραγματικότητας:
«οι λαθρομετανάστες από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική θα κάνουν την Ευρώπη πιο σταθερή»


«Είναι η απομόνωση που θα μας καταστρέψει. Θα μας οδηγήσει στον εκφυλισμό και στην ενδογαμία»



Μία απλή... αντιπαραβολή θα σας πείσει


Και όσον αφορά την "τρίτη γενιά Τούρκων, ειδικά τις γυναίκες, αποτελούν ένα τεράστιο δυναμικό καινοτομίας", προφανώς εννοώντας τις μεθόδους είσπραξης των επιδομάτων, χωρίς την αντίστοιχη παροχή εργασίας, τότε συμφωνούμε... Έχουμε και στην Ελλάδα παρόμοιες "ευπαθείς" πληθυσμιακές ομάδες που πράττουν ακριβώς την ίδια "καινοτομία".