Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ



Όλες οι ενδείξεις καταλήγουν στις αποδείξεις του εγκλωβισμού που οδηγούν τα συνεχόμενα Μνημόνια.
Μια νέα έρευνα, η οποία ήρθε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την τελματώδη κατάσταση στην οποία έχει φέρει την Πατρίδα και τον Λαό. Την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη δηλώνουν επτά στους 10 Έλληνες, σύμφωνα με το ΕΒΕΑ. Το ποσοστό αυτό είναι 10% μεγαλύτερο από ό,τι ήταν σε αντίστοιχο ερώτημα που τέθηκε τον Φεβρουάριο του 2014.
Επίσης, το 76% των συμμετεχόντων στην ποσοτική έρευνα του ΕΒΕΑ εμφανίζεται απαισιόδοξο για την πορεία των προσωπικών οικονομικών του, ενώ το 89% θεωρεί ότι οι αποφάσεις που έχουν παρθεί για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό από την κυβέρνηση θα οδηγήσουν την οικονομία σε ύφεση.
Στην έρευνα με τίτλο «Οικονομικό Βαρόμετρο», σχεδόν οκτώ στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί, ενώ μόλις το 6% των ερωτηθέντων δείχνει να εμπιστεύεται τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης για να οδηγηθεί η χώρα στην ανάπτυξη.
Όλα αυτά δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να επαληθεύουν εκ νέου την παρομοίωση των Μνημονίων με την κινούμενη άμμο, καθώς όσο περισσότερο κινείσαι στον «βάλτο» των Μνημονίων τόσο πιο πολύ βυθίζεσαι μέσα σ΄αυτόν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ