Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ Η ΝΔ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ - ΕΣΕΙΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός εξέθεσε από βήματος βουλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είχε το θράσος να μιλά για αντιδημοκρατικές πρακτικές και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.
Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Βουλής από την ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης ήταν το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά που έβαλε παράνομα συλλήβδην την Χρυσή Αυγή στην φυλακή και όλος ο νομικός κόσμος ομολογεί πως είναι σίγουρη η αθώωση των Ελλήνων Εθνικιστών.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αστυνομικού Δημήτρη Ανδρεάκου, ο οποίος είχε αποταχθεί, επειδή προς τιμήν του ως Έλληνας Χριστιανός δεν παρέλαβε την "κάρτα του Πολίτη". Σήμερα δικαιώθηκε τελεσίδικα χάρη στον Αγώνα του και την αρωγή της Χρυσής Αυγής. Οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται το σαθρό κατεστημένο.
Τέλος, κατήγγειλε την συγκυβέρνηση που από το "αναπτυξιακό νομοσχέδιο" έχουν εξαιρέσει την Ελληνική ναυπηγία. Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει σχετική τροπολογία, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.