Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ: ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΔΟΜΕΣ, ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να προφασίζεται την «αντιπολίτευση» μπας και ψηφίσει κανάς αδαής, αλλά εδώ η ισχύει η παροιμία που λέει ότι θέλει ο νεοφιλελεύθερος να κρυφτεί και το ξεπούλημα δεν τον αφήνει.
Οι πραγματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, το έχουμε ξαναπεί, περιλαμβάνουν μνημονιακές πολιτικές πολύ χειρότερες από οτιδήποτε έχουν φανταστεί οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ενδεικτικό είναι ότι στα email με τους «δανειστές» οι νεοδημοκράτες πρότειναν πολύ χειρότερα μέτρα από αυτά που λαμβάνονταν κάθε φορά.
Τα αποκαλυπτήρια των πραγματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας έκανε η γνωστή πρώην δημοσιογράφος και νυν Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, η οποία μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha είπε, μιλώντας για το κράτος: «Θα διαλύσουμε δομές»
Βεβαίως, είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει η Νέα Δημοκρατία για το υδροκέφαλο κράτος και να ευαγγελίζεται την «διάλυση δομών», νομίζοντας ότι επιχειρηματολογεί όταν κάνει λόγο για «υπηρεσίες – φαντάσματα», όπως είπε η Σπυράκη παρακάτω, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.
Τις «υπηρεσίες – φαντάσματα» τις δημιούργησαν πρώτα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τώρα τελευταία ο Σύριζα, προκειμένου να διορίζουν τους «ημέτερους». Αυτοί δεν πρόκειται να πειραχτούν σε καμία των περιπτώσεων. Αυτό που εννοεί η Σπυράκη είναι ότι θα απολυθούν και μάλιστα μαζικά όσοι δεν είναι στον «γαλάζιο κομματικό σωλήνα» και θα εκποιηθούν στους διεθνείς τοκογλύφους όλες οι δομές της χώρας.