Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός κατά την ομιλία του στην ολομέλεια για το νομοσχέδιο σχετικά με το λεγόμενο "προσφυγικό" αρχικά κατήγγειλε τον τρόπο με τον οποίο φέρνει η κυβέρνηση το εν λόγω σχέδιο νόμου σημειώνοντας πως και να ψηφιστεί δεν πρόκειται να εφαρμοστεί τους επόμενους μήνες.
Στην συνέχεια παρουσίασε στοιχεία και αποκάλυψε ότι από τους αιτούντες άσυλο μόνο μια μικρή μερίδα είναι οι Σύριοι, οι οποίοι έχουν πραγματικά πρόβλημα στην χώρα τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ηλικία των λαθρομεταναστών τονίζοντας πως οι 711.080 είναι γύρω στα 34 και έρχονται σε αντίθεση με τα παιδιά και τις γυναίκες που προβάλλουν τα ΜΜΕ.
Επιπλέον, στηλίτευσε την στάση του Ελληνικού κράτους και της βουλής που νομοθετεί για τις ανέσεις των λαθρομεταναστών και βάζει σε δεύτερη μοίρα τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Σχετικά με την ισλαμική τρομοκρατία είπε πως πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για να μην ζήσουμε καταστάσεις όπως στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι.
Αναφέρθηκε στην προκλητική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών που δεν δέχονται τρόφιμα από τον Ελληνικό Σταυρό, στα επεισόδια που κάνουν μεταξύ τους και τις απειλές στους υπευθύνους των κέντρων φιλοξενίας.
Μάλιστα σημείωσε πως Έλληνες αναξιοπαθούντες εκλιπαρούν για λίγα τρόφιμα έξω από τα κέντρα αυτά αλλά οι εντολές είναι να παίρνουν μόνο όσοι διαβιούν εκεί μέσα.
Ο αριθμός των λαθρομεταναστών θα αυξηθεί και κάποια στιγμή θα εξεγερθούν και θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία, ανέφερε μεταξύ άλλων και παρουσίασε την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει η Χρυσή Αυγή για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.