Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Περικλής Μουλιανάκης, ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς, Νίκος Κούζηλος, ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός και ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσαν στις ομιλίες τους τα ανθελληνικά σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε με την ομιλία του την δυναμική συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης ενάντια στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ενώπιον ενός ένθερμου κοινού χιλιάδων Ελλήνων Εθνικιστών δήλωσε πως δεν θα σταματήσει ο Αγώνας ενάντια στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης, η οποία βάζει σε προτεραιότητα και προσφέρει τα πάντα στους λαθρομετανάστες και αδιαφορεί για τους Έλληνες.



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατά την διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στην συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης ζήτησε από την ανθελληνική κυβέρνηση της αριστεράς να παραιτηθεί, για να μην καταστρέφει άλλο την χώρα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Είναι εθνικά επικίνδυνοι. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει. Αν είχαν εθνικό φιλότιμο, αύριο κιόλας απέναντι σε αυτό το χάος που έχουν δημιουργήσει, θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί".