Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: Ο ΠΕΘΕΡΟΣ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ - “ΕΘΑΒΕ” ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ!



Ο ενορχηστρωτής της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, ο φανατικός φίλος του Παπασταύρου δεν θα μπορούσε να μην είχε εμπλοκή και στην λίστα Λαγκάρντ, τα στοιχεία της οποίας παρέμεναν επί χρόνια ερμητικά κλειστά στο συρτάρι του Βενιζέλου!
Αλυσιδωτές αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει ο φάκελος για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ που βρίσκεται ήδη στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων.


Σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά”, ο Ιωάννης Παγίδας, πεθερός του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρου, είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Συνδικαιούχος του λογαριασμού είναι η Ευτυχία Παγίδα, η οποία δεν είναι άλλη από την Ευτυχία (Έτα) Παγίδα Σαμαρά, νύφη του Αντώνη Σαμαρά.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γιάννης Παγίδας εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ με λατινικούς χαρακτήρες ως JEAN PAGUIDAS και η αναγραφή του ονόματός του με αυτό τον τρόπο είναι ο λόγος που δεν δημιουργήθηκαν υποψίες πως πρόκειται για το συγκεκριμένο πρόσωπο.


Η Ετα Παγίδα - Σαμαρά με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο (ΦΩΤΟ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)
Στον εν λόγω λογαριασμό, ο οποίος είχε ανοιχτεί στο κατάστημα της ελβετικής τράπεζας HSBC στη Γενεύη, υπάρχουν ακόμα τα ονόματα "Νικόλαος Παγίδας" και "Βασιλική - Ιλόνα Παγίδα" που είναι συγγενικά πρόσωπα του Ιωάννη Παγίδα. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός, περιέχει στοιχεία για τραπεζικές κινήσεις μέχρι και το 2007.
Χαρακτηριστικό στην όλη υπόθεση επίσης είναι η εμπλοκή του "Μπάμπη" Αθανασίου, ο οποίος ποτέ δεν απάντησε στις κατηγορίες που διατυπώθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της βουλής για το αν γνώριζε το όνομα "Γιάννης Παγίδας" που υπήρχε στην λίστα Λαγκάρντ.


Συνεπώς ανοίγει ένας καινούριος κύκλος για τις ενέργειες που ΔΕΝ έγιναν επί κυβέρνησης Σαμαρά για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Διαβάστε επίσης: