Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Γ. ΓΕΡΜΕΝΗΣ: ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Γεώργιος Γερμενής τοποθετήθηκε στην διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων για τον αντικοινωνικό χαρακτήρα της θλιβερής συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ η οποία αντί να αφουγκραστεί την κοινωνία αφουγκράζεται την τρόικα και τους θεσμούς.
Στην συνέχεια της ομιλίας του έκανε λόγο για την παντελή ανικανότητα της κυβέρνησης να ολοκληρώσει τους στόχους της που η ίδια έθεσε προεκλογικά, υφαρπάζοντας έτσι την ψήφο του ελληνικού λαού.
Επιπλέον ο Συναγωνιστής Γερμενής αναφέρθηκε στην κοινωνική ανισότητα που επικρατεί καθώς, τόσο το ελληνικό δημόσιο όσο και η κυβέρνηση εφαρμόζει σχέδιο οικονομικής εξόντωσης των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων, την ίδια στιγμή που τηρεί σιγή ιχθύος για όλα τα ανείσπρακτα ποσά, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ με οφειλέτες διαφόρους παράγοντες του σαθρού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.
Παρουσιάζοντας στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ κατέθεσε τον τραγικό απολογισμό της ελληνικής οικονομίας με το αρνητικό ισοζύγιο το οποίο δημιούργησε μια μαύρη τρύπα στην επιχειρηματικότητα, οδηγώντας πολλές οικονομικές δραστηριότητες είτε να διακόπτονται οριστικά, είτε να μεταναστεύουν είτε τέλος να εισέρχονται στην σφαίρα της παραοικονομίας, της αδήλωτης εργασίας και των αδήλωτων εισοδημάτων.
Κλείνοντας τόνισε πως: "Η πολιτική της κυβέρνησης είναι η πολιτική ύφεσης και έχει καταδικάσει τον ελληνικό λαό στην φτώχεια, έχει οδηγήσει την ελληνική μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα σε οριστικό τέλμα, η δε ανάπτυξη που υποσχεθήκατε ούτε σαν ιδέα δεν προκύπτει. Το δυσοίωνο όμως είναι ότι επιδεικνύεται κατάφωρη αδιαφορία για τον Έλληνα πολίτη και τον Έλληνα φορολογούμενο".