Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΟΧΕΤΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ



Όταν η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει τις εθνικές προδοσίες που συντελούνται από την αντεθνική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου με την πλήρη στήριξη των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, τότε οι εργολάβοι της ενημέρωσης ρίχνουν τις «δημοκρατικές» τους μάσκες και αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο, εκείνον των πραιτόρων της διαφθοράς και της διαπλοκής!
Με ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα, ο «αντικειμενικός και έγκριτος» Ν. Χατζηνικολάου επιτέθηκε στην μοναδική αντιπολίτευση στον θίασο Σύριζα-ΑΝΕΛ, στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, παραποιώντας την αλήθεια και με επιχειρήματα επιπέδου... Καμμένου!
Ήταν τέτοια η τρικυμία στο κρανίο του Νικολάκη που έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως «οι Χρυσαυγίτες δεν μπορούν να παρομοιάζουν τους εαυτούς τους με τις φιλιππινέζες, καθώς εκείνες είναι ευγενικές και εργατικές, ενώ οι Χρυσαυγίτες έχουν γαϊδουρινή συμπεριφορά». Η πραγματικότητα βεβαίως είναι πως η Χρυσή Αυγή χαρακτήρισε τον αγαπημένο του Χατζηνικολάου, Π. Καμμένο, ως φιλιππινέζα των Τούρκων και του ΝΑΤΟ, όμως ο «πολύς» Νικολάκης φαίνεται πως είναι μετρ της διαστρέβλωσης.
Προς τι, όμως, το παραληρηματικό ντελίριο Χατζηνικολάου; Οφείλεται προφανώς, στο ξεβράκωμα Καμμένου από τη Χρυσή Αυγή, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των μεγαλονταβατζήδων της διαπλοκής (βλέπε μεγαλομετόχους του καναλιού όπου εμφανίζεται ο Νικολάκης) οι οποίοι και διέγνωσαν τάχιστα την καταβαράθρωση του πολιτικού τους λαγού, που ακούει στο όνομα του σημερινού υπουργού Αμύνης. Ως αντίμετρα, επέλεξαν την ασφαλή μέθοδο της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, στην οποία δεν επιτρέπουν τον αντίλογο, για να περισώσουν ότι μπορεί να περισωθεί από τον ανεκδιήγητο Καμμένο.
Χαρακτηριστικό της αθλιότητας Χατζηνικολάου είναι ο ισχυρισμός του πως οι αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής κατά των εγκλημάτων Τσίπρα-Καμμένου κατά της Πατρίδας και του Λαού μας, «εκθέτουν την Ελλάδα διεθνώς και ευνοούν την Τουρκία, η οποία τάχα τρομοκρατήθηκε από την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο»! Στο σημείο τούτο, καθίσταται σαφές πως ο θλιβερός δημοσιογράφος υπέπεσε σε ολίσθημα ανεπίτρεπτο για την μακρά δημοσιογραφική του εμπειρία, μετατρεπόμενος σε «φιλιππινέζα του Καμμένου», με επιχειρήματα-γραμμή από το ίδιο το γραφείο του υπουργού Άμυνας!
Η άθλια επίθεση των πραιτόρων της μνημονιακής Χούντας κατά της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει την ραγδαία απήχηση των ξεκάθαρων πολιτικών της θέσεων στον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, ο οποίος και συνειδητοποιεί πλέον πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η μοναδική φωνή της αλήθειας και κατ' επέκταση η τελευταία ελπίδα του Έθνους.
Αφού λοιπόν, το μιντιακό κατεστημένο άρχισε ξανά την εκστρατεία λάσπης κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, πάμε καλά!