Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΔ: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!



Γράφει ο Αντίοχος
Ως γνωστόν, από την πρώτη εμφάνιση των τρακτέρ στους δρόμους, ο φον Κούλης είχε απαγορεύσει στους βουλευτές της νουδούλας να εκφράζουν την –υποκριτική έστω- υποστήριξή τους στους αγωνιζόμενους αγρότες, στα πλαίσια της άτυπης «μεγάλης συγκυβέρνησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει επιβάλλει η φράου Μέρκελ.
Τώρα, ο ευρωβουλευτής της νουδούλας Γ. Κύρτσος –προφανώς εκφράζοντας τη γραμμή του κόμματος- προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, απαιτώντας την βίαιη καταστολή των αγροτικών αγώνων!
Έτσι, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», κι αφού εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν όσοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις αντιπροσωπεύουν τους αγρότες (!!!), προχώρησε στο… παρασύνθημα προς την μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:
«Κάποτε πρέπει να φύγουν οι αγρότες από τους δρόμους, με το καλό, ενδεχομένως και με το πιο σκληρό. Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι μια ομάδας αγροτών, οι οποίοι δεν ξέρω αν είναι και αντιπροσωπευτικοί».
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της νουδούλας!
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, και ο Κύρτσος (όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των ολιγαρχών, μεγαλοδημοσιογράφων, ιδιοκτητών εταιρειών δημοσκοπήσεων, τραπεζιτών και πολιτικάντηδων αυτού του τόπου…) προέρχεται από την μεγάλη της ΚΝΕ… σχολή και μάλιστα, στα φοιτητικά του χρόνια ήταν καθοδηγητής της ΚΝΕ Λονδίνου…
Εθνικισμός