Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΜΕΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΟΥ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣΟΝΑ



Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα των γραφείων της Τ.Ο. Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, καθώς και η ομιλία του βουλευτή Εύβοιας συναγωνιστή Νίκου Μίχου, σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Ο ομιλητής αναφέρθηκε στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, και την βλαπτική για τα Εθνικά και λαϊκά συμφέροντα, δημιουργία ανά την επικράτεια, "κέντρων υποδοχής" των λαθρομεταναστών. Επίσης μίλησε για το "νέο" ασφαλιστικό, όπου θα σημάνει το τέλος των παραγωγικότερων δυνάμεων της οικονομίας, τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ αναλύθηκαν οι θέσεις του Κινήματος τόσο για τα παραπάνω θέματα, όσο και για τα υπόλοιπα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.


"Στους ώμους της Χρυσής Αυγής έχει πέσει ένα βαρύ φορτίο, που αφορά την διάσωση της Πατρίδας, και αυτό το βάρος, έχουμε αποδείξει πως μόνο εμείς μπορούμε να το σηκώσουμε" κατέληξε ο ομιλητής. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, και την κοπή της βασιλόπιτας, ακολούθησε εκτενής συζήτηση με αγρότες της περιοχής, για θέματα που τους αφορούν και τέθηκαν οι βάσεις για την δημιουργία πατριωτικού αγροτικού συλλόγου και στα Τρίκαλα.