Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ! ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ: “ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”



Αυτό είναι το βίντεο με το υβριστικό παραλήρημα του Mega κατά της Χρυσής Αυγής, που ενόχλησε τον Τσίπρα και τον οδήγησε σε έκδοση νέου σταλινικού διαγγέλματος: "Σταματήστε ακόμα και να βρίζετε την Χρυσή Αυγή! Μη λέτε λέξη ούτε όταν μέσα στη βουλή γίνεται πόλεμος! Ρίξτε μαύρο (όπως ρίχνει η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ), γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στα εθνοπροδοτικά μας σχέδια" 
Ανακοίνωση κατά των καναλιών, για την προβολή του βίντεο με όσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου των σταλινόβιων νεομνημονιακών αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ: «η πλειοψηφία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών επέλεξε σήμερα να δώσει βήμα στον ρατσισμό, τις ύβρεις, την τραμπούκικη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Προέβαλαν το βίντεο που τραβήχτηκε παράνομα, από κινητό τηλέφωνο χρυσαυγιτών βουλευτών, κατά τη διάρκεια μάλιστα, μιας κεκλεισμένων των θυρών, για εθνικούς λόγους, συνεδρίασης της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Η δικαιολογία ότι, δήθεν, η προβολή τέτοιων συμβάντων γίνεται με σκοπό την καταδίκη τους, μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί».
Συριζαίοι και νταβατζήδες καναλάρχες σε ομαδική παράκρουση: οι μεν νταβατζήδες (στις σπάνιες περιπτώσεις που δεν μας ρίχνουν μαύρο) μας βρίζουν και μας λασπολογούν, λέγοντας ψέμματα με τον πλέον αισχρό τρόπο. Οι δε συριζαίοι αντιδρούν και τους παρακαλάνε να μη μας βρίζουν, αλλά να μας εξαφανίσουν τελείως από τα διαπλεκόμενα δελτία των 8, όπου έχουν πιάσει στασίδι όλα τα λαμόγια της "πρώτης φοράς αριστερά".
Όταν όμως οι καναλάρχες μας έθαβαν παντελώς, τότε οι συριζαίοι έλεγαν: "βγάλτε τους στη φόρα, να τους εκθέσουμε, να τους βλέπει ο κόσμος και να μην τους ψηφίζει". Τρικυμία εν κρανίω...
Στην προκείμενη περίπτωση, το τηλεοπτικό υλικό με τα πρωτοφανή γεγονότα στην επιτροπή Άμυνας πόνεσε τόσο πολύ τα σταλινικά απολειφάδια, που έβαλαν λυτούς και δεμένους για να το εξαφανίσουν από προσώπου γης. Και βέβαια ήταν αδύνατο, ακόμα και οι αρχιδιαπλεκόμενοι των ΜΜΕ να θάψουν αυτές τις πρωτόγνωρες εικόνες, που... "αμαυρώνουν" τον ομαλό κ(υ)νοβουλευτικό βίο της διαφθοράς και της προδοσίας.
Τι συμβαίνει συντρόφια; Γιατί… θόλωσαν τα μυαλά σας; Γιατί θέλετε να ρίξετε μαύρο και να επιβάλλετε απόλυτη σιωπή γύρω από την Χρυσή Αυγή – ακόμα και στην καναλόβια μαύρη προπαγάνδα;
Μήπως γιατί είναι η μόνη αντιπολίτευση σ’ αυτή τη χώρα και δεν σας συμφέρει να ακούγεται για κανέναν λόγο;