Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

“ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΠΟΥΤΑΣ - ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ



Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, μετά την «αβάντα» κυβέρνησης και «νταβατζήδων» της ενημέρωσης στο κόμμα του χαφιέ, ο αγώνας των αγροτών προδόθηκε από τους σταλινικούς αγροτοπατέρες, οι οποίοι κήρυξαν την «ανακωχή» με την κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, σήμερα ο πρωθυπουργούς συναντήθηκε με τον Μπούτα και τους λοιπούς διαφημιζόμενους ως «σκληρούς». Βεβαίως δεν θα μπορούσε να υπάρξει η οποιαδήποτε μορφή διαλόγου, αφού τα μέτρα είναι προσυμφωνημένα με την τρόικα, όμως οι αγροτοσυνδικαλιστές έμειναν... ικανοποιημένοι με το απόλυτο τίποτα, δηλαδή με τα ψίχουλα Τσίπρα και την παράταση της καταστροφής της αγροτικής μας παραγωγής.
Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο μοναδικός αγροτοπατέρας, ο οποίος πήρε άδεια για να κατέβει με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα, την ώρα που οι υπόλοιποι τρώγαν χημικά και συλλήψεις είπε: «Ο αγώνας των αγροτών που κράτησε 40 ημέρες αφήνει παρακαταθήκη. Αυτός ο αγώνας δεν είναι μια και έξω, θα συνεχιστεί μαζί με τους εργαζόμενους. Ήδη μπορούμε να πούμε ότι για πρώτη φορά συζήτησαν αφορολόγητο, ενώ μέχρι σήμερα δεν έμπαινε σε συζήτηση. Θα περιμένουμε να δούμε τον νόμο. Παραμένουμε σε ετοιμότητα. Ζητήσαμε να αποσυρθεί το ασφαλιστικό»
Ως γνωστόν, βεβαίως, παρακαταθήκη έχουν μόνο οι... πεθαμένοι και άρα γίνεται σαφές πως ο αγώνας των αγροτών προδόθηκε βάναυσα με αντάλλαγμα την προβολή του ΚΚΕ.
Διαβάστε επίσης: