Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ: ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΝΔ



Ανακοινώθηκαν ύστερα από σωρεία φημών οι δύο αντιπρόεδροι της ψευτοδεξιάς. Πλέον, ύστερα από την εκλογή Μητσοτάκη που σηματοδότησε το τέλος του παραμυθιού της «λαϊκής δεξιάς» και της «πατριωτικής παράταξης», έρχεται το δεύτερο πλήγμα για τους εναπομείναντες πατριώτες που απομένουν εγκωβισμένοι στο κόμμα της προδοσίας.
Αντιπρόεδροι της νουδούλας ορίστηκαν δύο εκ των σκληρότερων μνημονιακών υπουργών της. Συγκεκριμένα, αντιπρόεδροι της νουδούλας ορίστηκαν ο βουλευτής Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο βουλευτής Β’ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου. Αμφότεροι ως υπουργοί έχουν εφαρμόσει πολύ σκληρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.


Ιδιαιτέρως, όμως, στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη ή κατά κόσμον «Μπουμπούκου» έχουμε έναν άνθρωπο που μετά παρρησίας έχει υποστηρίξει την αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού, προς τέρψιν των διεθνών τοκογλύφων.
Έναν άνθρωπο, ο οποίος κατακεραύνωνε λεκτικώς τον οποιονδήποτε είχε την οποιαδήποτε αντίρρηση για την εθνοκτόνα πολιτική των μνημονίων.
Οι συγκεκριμένες επιλογές από την μία επικυρώνουν το τέλος της νουδούλας, η οποία θα συμπιεστεί προς το κέντρο, συνεχίζοντας να υπερασπίζεται μία αντιλαϊκή και εθνοκτόνα πολιτική. Όμως, επιπροσθέτως, με τις συγκεκριμένες επιλογές το τέλος της ψευτοδεξιάς γίνεται και γραφικό, αφού πλέον καθίσταται άξιος συνομιλητής του Λεβέντη του φραπεδόμαγκα και άλλων γραφικών.