Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ "ΚΑΦΡΟΙ" ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ



"Στις κινητοποιήσεις των αγροτών συμμετέχουν και ακροδεξιοί" απεφάνθη ο υπουργός Αγροτικής (υπ) ανάπτυξης Αποστόλου. Τα τηλε-παράθυρα πήραν αμέσως φωτιά.. Ερωτήσεις με ύφος ανακριτού στους αγρότες,για το αν "υπάρχουν ακροδεξιοί" ανάμεσά τους.."Μήπως είστε Χρυσαυγίτες και μας το κρύβετε;" ρωτούν με απειλητικό ύφος,και βλέμμα έτοιμο να κατασπαράξει όποιον τολμήσει να πει κάτι διαφορετικό από τα όσα επιβάλλει η πολιτική ορθότητα.Από κοντά και κάποιος Φαμέλος, (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ)..Με ήρεμη και καθαρή φωνή,σαν στρατοδίκης στις δίκες της Μόσχας, συμβουλεύει να "απομονωθούν οι φασίστες, γιατί είναι εχθροί της ανθρώπινης ύπαρξης"..Συμβουλή που πρέπει να ακολουθηθεί, γιατί αλίμονο στους αγρότες. Τέλος, το νέο φρούτο των τελευταίων χρόνων στην τηλεοπτική ζωή της χώρας, ο Μπογδάνος, "συμπεραίνει", με αφορμή των ξυλοδαρμό μιας δράκας Γερμανών στο Μοναστηράκι από δεκάδες αναρχικούς, πως: "καταδικάζει την ενέργεια,αλλά αν είναι να έχουμε ναζί στο Μοναστηράκι ευχαριστώ δεν θα πάρω"..
Ακροδεξιοί,ναζί, φασίστες,όλοι αυτοί αποτελούν -κατά το τηλεοπτικό σύστημα- την Χρυσή Αυγή. Άρα πρέπει να πάνε στο πυρ το εξώτερον,στα τρίσβαθα της κολάσεως.
Προφανώς όσοι υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή,για όλους αυτούς τους απίθανους,έχουν απολέσει προ πολλού  την ανθρώπινη τους υπόσταση.Δεν έχουν αισθήματα,δεν πονούν,δεν πληρώνουν φόρους, δεν πεινούν,δεν έχουν άγχος για το σήμερα και το αύριο,δεν έχουν γονείς,φίλους,παιδιά,δεν ερωτεύονται,δεν λυπούνται,δεν χαίρονται,δεν κλαίνε,δεν αγαπούν,δεν είναι μέλη καμιάς κοινωνικής και επαγγελματικής ομάδας.
Είναι κάτι σαν αερικά,που εμφανίζονται αναπάντεχα από το πουθενά,και θέλουν να κατασπαράξουν το αγαθό πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του.
Η πραγματικότητα όμως,είναι απλή (που λέει και ο Κούλης). Οι τηλε-περσόνες είναι όλα αυτά  που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή.Δεν πληρώνουν φόρους (δες χρέη των καναλιών) δεν έχουν αισθήματα (πόσους και πόσους δεν κατασπάραξαν τηλεοπτικά δεκαετίες τώρα),δεν έχουν άγχος για το σήμερα και το αύριο (έχουν κάνει καλή μπάζα όλα αυτά τα χρόνια),δεν ερωτεύονται (προτιμούν τις εφήμερες σχέσεις για τα κουτσομπολίστικα περιοδικά),δεν χαίρονται (παρά μόνο για την τηλεθέαση), γονείς  και παιδιά ,τους είναι αδιάφορα (αλλιώς δεν θα είχαν διαζύγια με το παραμικρό),άφιλοι εκ συνειδητής επιλογής,δεν λυπούνται για τίποτε και για κανέναν (δεν χρειάζονται παραπάνω σχόλια για αυτό),και δεν αγαπούν, παρά το πορτοφόλι τους.
Δεν τα λέμε εμείς αυτά. Τα λέει η ιστορική τους διαδρομή.Είναι όλα αυτά που συμβολίζουν το πολιτικό κατεστημένο σήμερα. Θρασείς και αυτάρεσκοι,αρνούνται να βγουν από τον γυάλινο κόσμο που έχουν χτίσει οι ίδιοι γύρω τους.
Και αυτό είναι το μόνο καλό της υπόθεσης. Όσο αρνούνται να βγουν από τον δικό τους κόσμο, όσο αρνούνται να καταλάβουν πόσο η κοινωνία έχει αηδιάσει από δαύτους, όσο αρνούνται να κάνουν το λειτούργημά τους σωστά, τόσο και η νίκη θα έρχεται καθημερινά όλο και πιο κοντά σε εμάς.
Σε εμάς, τους "κακούς"..Σε εμάς τα "τέρατα"..Ας συνεχίσουν έτσι..Και κυρίως ας εξακολουθούν να μην πιστεύουν μια βασική αρχή της δουλειάς τους : Η δημοσιότητα είναι εφήμερη...Να είναι σίγουροι πως τελικά θα συμβεί και σε "αυτούς".
Εμείς τότε απλά θα γελάμε...Πολλαπλώς....

Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ