Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ! ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Γεώργιος Γερμενής εξέθεσε τους πολιτικούς απατεώνες της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι προφανώς "ξέχασαν" ότι ήταν στην διακυβέρνηση του τόπου και έχουν το θράσος να ομιλούν για το ασφαλιστικό.
Ο Συναγωνιστής λαμβάνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια στην σχετική επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ, επισήμανε αρχικά την υποκρισία της κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ που όταν ήταν στην αντιπολίτευση κόπτονταν για τα δικαιώματα των εργαζομένων και τώρα υπογράφουν εθνοκτόνα Μνημόνια.
Από την άλλη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το κατ΄ εξοχήν κόμμα των νεοφιλελεύθερων κεφαλαιοκρατών, υποκριτικά ενδιαφέρεται για τα δίκαια των συνταξιούχων και των εργαζομένων. Ξεχνούν βέβαια πως μαζί με το ΠΑΣΟΚ έχουν ψηφίσει όλα τα αντεργατικά μέτρα.
Ξέχασαν πως τον Μάιο του 2010 επί υπουργίας Α. Λοβέρδου ψηφίστηκε η περικοπή των δώρων, της 13ης και της 14ης σύνταξης. Εν συνεχεία ψηφίστηκε η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων που οδήγησε σε αιματηρές μειώσεις. Με τον νόμο 3869 το 2011 επεβλήθη η ειδική εισφορά στους συνταξιούχους και οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις. Εν συνεχεία με νόμο του "εργατοπατέρα" Κουτρουμάνη περικόπηκαν οι συντάξεις των νεότερων συνταξιούχων.
Η κυβέρνηση Σαμαρά στην συνέχεια με τον νόμο τον Ιανουάριο του 2013 επέβαλε νέες μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις και κατάργησε τα επιδόματα δώρων. Τον Ιούλιο του 2014 εφαρμόστηκε η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος με αποτέλεσμα οριζόντιες μειώσεις της τάξεως του 5,2%.
Τέλος, η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ με τον νόμο Κατρούγκαλου κατάργησε το ΕΚΑΣ και επέβαλε νέες αιματηρές μειώσεις.
Αυτοί είναι οι πολιτικοί απατεώνες των αριστερών, των δεξιών και των κεντρώων οι οποίοι θα ήταν καλύτερο να μην καταθέτουν επίκαιρες επερωτήσεις για τέτοια ζητήματα, γιατί εκτίθενται και βάζουν αυτογκολ!