Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΝΕΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΫΣΕΡ: ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!



Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Άλλη μία γενετική έρευνα, αυτή τη φορά από την Αμερική, έρχεται να κάνει κουρέλι την προπαγάνδα της αριστεράς, που επιμένει να χρησιμοποιεί συχνά πυκνά την θεωρία του Φαλμεράυερ, για να πει ότι «δεν είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων».
Αυτή τη φορά, η έρευνα έγινε ειδικότερα στους κατοίκους της Πελοποννήσου, οι οποίοι ήταν και το επίκεντρο της προπαγάνδας του Φαλμεράυερ, προκειμένου να ανιχνευτούν οι σλαβικές καταβολές, που ισχυριζόταν ο αυστριακός.
Θυμίζουμε ότι ο Φαλμεράυερ στα βιβλία του «Ιστορία της χερσονήσου της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους» και «Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων», τη δεκαετία του 1830, διατύπωνε την άποψη ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση, από φυλετικής άποψης, με τους αρχαίους Έλληνες, αλλά αντ' αυτού προέρχονται από Σλάβους που εισέβαλαν στον Ελλαδικό χώρο κατά τον Μεσαίωνα και Αλβανούς που αναμείχθηκαν με Ελληνόφωνους μεν, όχι Έλληνες στο γένος, Βυζαντινούς πρόσφυγες από Μικρά Ασία, Βόσπορο και αλλού.
Τη θεωρία αυτή καταρρίπτει νέα έρευνα διεθνούς ομάδας επιστημόνων (με ερευνητές από ιδρύματα σε ΗΠΑ, Ελλάδα και Λίβανο), με τίτλο «Genetics of the peloponnesean populations and the theory of extinction of the medieval peloponnesean Greeks» (Η γενετική των πελοποννησιακών πληθυσμών και η θεωρία της εξαφάνισης των μεσαιωνικών Πελοποννησίων Ελλήνων), η οποία βασίστηκε σε μελέτες DNA.
Οι ερευνητές, λοιπόν, διαπίστωσαν ότι η σλαβική καταγωγή πελοποννησιακών πληθυσμιακών υποσυνόλων είναι πραγματικά ελάχιστη και έτσι καταρρίπτεται για άλλη μία φορά η θεωρία, που είχε διαλύσει ο Παπαρρηγόπουλος. Οι Πελοποννήσιοι, όπως λέει η έρευνα, έχουν πολύ μεγαλύτερη ομοιότητα με τους Σικελούς, γεγονός λογικό αφού η Σικελία είναι μέρος της Magna Grecia και οι Σικελοί είναι απόγονοι των Ελλήνων κατοίκων των αποικιών της Νότιας Ιταλίας.
Για να δούμε... Ποιοι «έγκριτοι» καθηγητάδες θα χρησιμοποιήσουν τώρα την θεωρία του Φαλμεράυερ για να στηρίξουν τις ανθελληνικές θέσεις τους; Και πόσες αριστερές ιστοσελίδες και εφημερίδες θα αναδημοσιεύσουν μέρος της ως «φόρο τιμής» στον δημιουργό της; Η εν λόγω θεωρία ήδη έχει καταρριφθεί αρχικά από τον Παπαρρηγόπουλο και ακολούθως από σειρά γενετικών ερευνών; Στις πόσες διαψεύσεις της θα αποφασίσει η εγχώρια ανθελληνική νομεκλατούρα να την ενταφιάσει;
Εμείς, απλώς να θυμίσουμε ένα κρίσιμο απόσπασμα από την γενετική έρευνα του καθηγητή Τριανταφυλλίδη, ο οποίος σημείωνε: "οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι πληθυσμιακών ομάδων που έζησαν σε αυτή τη γωνιά της ΝΑ Ευρώπης ήδη από την Παλαιολιθική εποχή και έχουν διατηρήσει την Ελληνική γλώσσα τουλάχιστον από την εποχή των Μυκηναίων έως σήμερα".
Κοινώς, οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απευθείας απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων. Αυτή είναι η επιστημονική αλήθεια και οτιδήποτε άλλο είναι απλά ψευδές και ύποπτο.