Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Γ. ΛΑΓΟΥ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου η εκδήλωση της Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με ομιλητή τον βουλευτή του Κινήματος, Γιάννη Λαγό.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν το μέλος της Κ.Ε συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, ο Γραμματέας της Τ.Ο Φαρσάλων συναγωνιστής Νίκος Καραμητράκης, και ο περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου, συναγωνιστής Κώστας Αναγνώστου.


Ο Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε "στην οικονομική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα, στις μνημονιακές πολιτικές που στραγγίζουν κάθε ικμάδα οικονομικής δραστηριότητας και που οδηγούν τον λαό μας στην εξαθλίωση.


Στηλίτευσε την πολιτική των Εθνικών υποχωρήσεων στην οποία προβαίνουν επί δεκαετίες οι κυβερνήσεις του αυτοαποκαλούμενου "δημοκρατικού τόξου" και που έχουν οδηγήσει σε Εθνικά αδιέξοδα στο Αιγαίο και στην Κύπρο, ενώ έχουν παραδώσει την Θράκη στις ορέξεις του Τουρκικού προξενείου.


Μόνη δύναμη αντίστασης η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το Κίνημα που αγωνίζεται για την Πατρίδα, για την επανάκτηση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας, για τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού, του Έθνους και της Ορθοδοξίας. Για αυτό του τον Αγώνα και για αυτά του τα Πιστεύω είναι που το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δέχεται τις διαρκείς και άνανδρες επιθέσεις του συνόλου των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου, που με φυλακίσεις, δολοφονίες, συκοφαντίες και πλήρη απομόνωση από τα ελεγχόμενα από αυτό ΜΜ"Ε", προσπαθεί να ανακόψει την δυναμική πορεία του".
Η εκδήλωση έκλεισε με τους παριστάμενους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ, τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ήρωα του Κυπριακού Ελληνισμού, που έπεσε μαχόμενος στις 3 Μαρτίου του 1957.


Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς του Ν. Τρικάλων είχε ο βουλευτής του Κινήματος Γιάννης Λαγός. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με εκπρόσωπους των κτηνοτρόφων, τον πρόεδρο των τριτέκνων των Τρικάλων, καθώς και με το προεδρείο του συλλόγου ξενοδόχων της Καλαμπάκας.
Ο βουλευτής του Κινήματος άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις των φορέων της περιοχής και τους ανέλυσε τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για κάθε φορέα ξεχωριστά. Κοινή διαπίστωση, ήταν πως η ανυπαρξία πολιτικών και σχεδιασμού, λόγω πολιτικαντισμού και ανικανότητας, με ταυτόχρονη παραχώρηση στους δανειστές της Εθνικής οικονομίας, έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδα κάθε τάξη της κοινωνίας.