Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ... ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ: Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΦΩΤΗΛΑΣ ΣΤΗΝ ΝΔ



Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν λίγες μέρες για να κλείσει η... πολυαναμενόμενη μεταγραφή "αεροδρομίου" για την ψευτοδεξιά. Ο λόγος για την ενσωμάτωση του ελεύθερου - νεοφιλελεύθερου Φωτήλα στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.
Το πρωί ο Φωτήλας, ο οποίος είχε διαγραφεί τον περασμένο Οκτώβριο από το "Ποτάμι" συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έκλεισε η μεταγραφή.
Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε περιχαρής στην ακόλουθη δήλωση: «Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενωνόμαστε οι Έλληνες και βγαίνουμε από την κρίση... Στις ερχόμενες εκλογές - οποτεδήποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν - θα πρέπει να ηττηθεί η οικτρή πολιτική του κ. Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Το πραγματικό δίλημμα θα είναι ξεκάθαρο: Συνέχιση του λαϊκισμού και της οπισθοδρόμησης ή νέα κυβέρνηση με μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση;
Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα δεν υπάρχει πολυτέλεια για μοναχικές πορείες. Απαιτείται κοινή συστράτευση ευρύτερων μεταρρυθμιστικών δυνάμεων...»
.
Και όπου ακούτε συστράτευση ευρύτερων μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, καταλαβαίνετε τι σημαίνει... Το νεοφιλελεύθερο πρόσημο για την ψευτοδεξιά του Κυριάκου μεγαλώνει!