Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΕΕΣ ΑΡΣΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ “ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ



Τελειωμό δεν έχει ο μηχανισμός των άρσεων ασυλίας και των καταχρηστικών διώξεων του πολιτικού συστήματος κατόπιν αγαστής συνεργασίας εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Έντρομο το σύστημα θωρεί την ανοδική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει προσκόμματα και να φοβίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μη μπορώντας να κατανοήσει την υπερβατικότητα της Πίστεως προς την Πατρίδα, την Πίστη στις Ιδέες και την δύναμη της θέλησης που έχουν οι Εθνικιστές, η οποία μπορεί να κινήσει βουνά αντιστάσεως.
Δεν μπορούν οι κομματικοί κομισάριοι Αριστεράς και Δεξιάς, κόκκινοι και μπλε να κατανοήσουν, να καταλάβουν ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν περνάνε, όχι μόνο δεν ''τρομάζουν'', αλλά δυναμώνουν το Κίνημα, τους βουλευτές, τα στελέχη, τους φίλους και ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου.
Σήμερα, λοιπόν, συζητήθηκε στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της ελληνικής Βουλής το αίτημα της άρσης ασυλίας που διεβίβασε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το σκεπτικό που υπάρχει μέσα στην δικογραφία που ομιλεί για δίωξη μόνο των βουλευτών και όχι των υπολοίπων διαμαρτυρομένων κατά της αλβανικής προκλητικότητας και υπέρ της προάσπισης των δικαίων της ασφάλειας και της ελληνικότητας της αρχέγονης γης της Βορείου Ηπείρου και των Βορειοηπειρωτών.
Και ενώ η υπόθεση αυτή από τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε τεθεί στο αρχείο μετά και από την εξέταση των μαρτύρων ανεσύρθη από τους δικαστικούς αρουραίους προκειμένου να προστεθεί στην σωρεία των διώξεων των ανυπάρκτων κατηγοριών νομικά και ουσιαστικά κατά των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.


Παραθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα σημεία της περίφημης δικογραφίας και την τοποθέτηση του κ. Παππά στην επιτροπή δεοντολογίας, ο οποίος εξέφρασε από κοινού και την άποψη του απόντα κ. Μπαρμπαρούση, η οποία έφερε σε μεγάλη αμηχανία τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής που ανήκουν στο λεγόμενο «δημοκρατικό – συνταγματικό» τόξο, όπως επίσης παραθέτουμε την τοποθέτηση και την ψήφο υπέρ ή κατά της άρσεως ασυλίας των υπολοίπων βουλευτών, η οποία έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η είδηση είναι αποκλειστική και δεν έχει αναπαραχθεί σε κανένα site ή μέσο μαζικής ενημέρωσης.


Διαβάστε την συνέχεια στο xristospappas.blogspot.gr