Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ “ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ”: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην διαδικτυακή πολιτική εκπομπή της ιστοσελίδας "Έλευσις Ελλήνων" με τον Γιώργο Ρεντετάκο, όπου βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στον πλήρη και παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των ΜΜΕ, τονίζοντας πως οι θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών γίνονται γνωστές μόνο από το ελεύθερο - ακόμα- διαδίκτυο.
Για τις μεταγραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από άλλα κόμματα, ώστε να καταστεί τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη σημείωσε πως το όλο εγχείρημα είναι αστείο και θυμίζει το αποτυχημένο τέχνασμα Λαφαζάνη. Με την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου δεν αναμένεται καμία άνοδος για το ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο νέα συρρίκνωση.
Για τα εθνοκτόνα Μνημόνια επανέλαβε ότι η ψήφισή τους ήταν παράνομη και αντισυνταγματική και η μόνη διέξοδος είναι η καταγγελία των Μνημονίων και η ρήξη. Μόνη λύση για την ανάκαμψη της Οικονομίας η επιστροφή στην εθνική παραγωγή και το εθνικό νόμισμα.
Για το δημογραφικό ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.
Για το Κυπριακό σημείωσε πως η "λύση" που προωθούν από κοινού τα πολιτικά κόμματα της Χώρας και ο Πρόεδρος της Κύπρου, Αναστασιάδης οδηγούν στην τουρκοποίηση του νησιού. Για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου σημείωσε ότι συνεχίζει να υφίσταται διώξεις και αναμένει την απελευθέρωσή του.
Για το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis, στο οποίο εμπλέκονται ηχηρά ονόματα της πολιτικής, εξέφρασε τις ανησυχίες του για το γεγονός που δεν κινείται τάχιστα η Δικαιοσύνη.
Τέλος, για την δίκη της Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο και ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι όμηροι, αλλά ελεύθεροι και συνεχίζουν τον Αγώνα στο πλευρό του ελληνικού λαού.