Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ... ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ



Λεβέντης την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του! Μια ώρα αρχύτερα επιδιώκει να πάει σπίτι του ο γραφικός "πρόεδρος" Βασίλης Λεβέντης.
O επικεφαλής της "Ένωσης Φραπέδων" αφού προέβη σε σωρεία λανθασμένων προβλέψεων για την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, τώρα πέρασε σε άλλο επίπεδο!
Με ανακοίνωση του ζητά συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης (τι πρωτότυπο...) και άμεσα καθορισμό ημερομηνίας εκλογών, αφού Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι ανώριμοι και δεν προχωρούν άμεσα σε οικουμενική.
Συγκεκριμένα, η καταγέλαστη ανακοίνωση γράφει τα εξής: "... επιμένουμε στην οικουμενική και αν για λόγους ανωριμότητας του πολιτικού μας συστήματος και εγωισμών του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη, ο σχηματισμός της είναι ανέφικτος, ζητούμε άμεσα καθορισμό ημερομηνίας εκλογών... Το να βρίζουμε τον Σόιμπλε είναι η εύκολη λύση, για την καταστροφή μας όμως θα είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι".
Στο τέλος βέβαια δεν παρέλειψε να εξυμνήσει για πολλοστή φορά την γερμανική οικονομική ολιγαρχία και δη τον Σόιμπλε, έχοντας καταντήσει το καλύτερο εν Ελλάδι φέρέφωνο του!
Πρόεδρε, μην βιάζεσαι! Όποτε και αν διεξαχθούν εκλογές, στην Βουλή δεν ξαναμπαίνεις και θα έχεις όλο τον χρόνο να απολαμβάνεις τους φραπέδες σου...