Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΣΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Το άρθρο του Παναγιώτη Αποστόλου με τίτλο «Από τη Χρυσή Αυγή... στον Κυριάκο Βελόπουλο» της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής» είναι καθ΄όλα αναληθές και αποκύημα προσωπικής δημοσιογραφικής φαντασίωσης.

Ο εν λόγω αρθρογράφος επιχειρεί να αποδομήσει τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και παρουσιάζει φαντασιόπληκτες διασπαστικές τάσεις από στελέχη του κινήματος, συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου. Είναι πλέον φανερό ότι δεν είναι δυνατή η ανακοπή της ανοδικής πορείας της Χρυσής Αυγής με τα μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενα μέσα (παράνομες διώξεις και φυλακίσεις, αποκλεισμός από τα ΜΜΕ, λασπολογία, κλπ) και έχουν επιστρατευτεί η συνωμοσιολογία και η προπαγάνδα.
Θέλω να τονίσω σε όλους αυτούς τους «έγκριτους και καλά πληροφορημένους» αρθρογράφους ότι, ουδέποτε συμμετείχα σε συζητήσεις-ζυμώσεις για στήσιμο ενός νέου ή παλαιού «μαγαζιού», ούτε επεδίωξα ή επιδιώκω τη διάσπαση του μοναδικού πραγματικού εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα. Προτείνω δε, να ψάξουν σε άλλους πολιτικούς χώρους να βρουν αποσχιστικές τάσεις, κρυφές συναντήσεις και οικοδομικές εργασίες. Το παρελθόν τους και το μέλλον τους έχει τροφή για πραγματικά σενάρια και όχι επιστημονικής φαντασίας.
Κάθε προσπάθεια διάσπασης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή θα πέσει σε κενό.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή