Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ - Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!



Σοκ στο πολιτικό κατεστημένο προκάλεσε η δημοσκόπηση της εταιρείας ΑLCO για το περιοδικό ΖΕRO, η οποία καταδεικνύει την στροφή της γνώμης της ελληνικής κοινωνίας αναφορικά με το ευρώ.
Η έρευνα δείχνει ξεκάθαρα την αφύπνιση των Ελλήνων σχετικά με τα αποτελέσματα της ευρωζώνης, καθώς βιώνουν καθημερινά τις τραγικές συνέπειες της εισόδου της Πατρίδας μας στο ευρώ με πλαστά στοιχεία.
Ο Ελληνικός λαός συντάσσεται με τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή ενάντια στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία και επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα.


Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη πριν από 15 χρόνια, οι συμμετέχοντες στην έρευνα απάντησαν πως ήταν λανθασμένη απόφαση σε ποσοστό 58% και σωστή σε ποσοστό 38%.
Επιπλέον, το 41% των ερωτηθέντων πιστεύουν πως η Ευρωζώνη δεν θα συνεχίσει να υφίσταται και το 40% πως θα συνεχίσει.


Το κύμα αμφισβήτησης στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία και η άνοδος των Εθνικιστικών κινημάτων θα φέρει αναπόφευκτα την διάλυση της Ευρώπης των τοκογλύφων!
Διαβάστε επίσης: