Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση - κόλαφος της Pulse για το καθεστώς: Άνοδος 1,5% για την Χρυσή Αυγή μέσα σε 15 μέρες!

Δημοσκόπηση - κόλαφος της Pulse για το καθεστώς: Άνοδος 1,5% για την Χρυσή Αυγή μέσα σε 15 μέρες!

Το καθεστώς έχει στήσει μία αντισυνταγματική φάμπρικα με σκοπό να πλήξει την Χρυσή Αυγή και να πάρει πίσω τα ψηφαλάκια που έχασε, οριστικά και αμετάκλητα. Προσπάθησαν και προσπαθούν πολύ, ομολογουμένως, σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να πάρουν πίσω τα ψηφαλάκια και να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους στην άλλη άκρη της Μεσογείου. Στην προσπάθεια τους αυτή, βεβαίως, έχουν ποδοπατήσει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας, όμως και τα αποτελέσματα δείχνουν την παταγώδη αποτυχία τους.

Άλλη μία δημοσκόπηση, άλλο ένα χαστούκι στο καθεστώς. Αυτή τη φορά ο λόγος για την δημοσκόπηση της Pulse για την ιστοσελίδα bankingnews.gr . Αυτό που αποτυπώνεται με σαφήνεια στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, που απέχει πολύ από το να είναι αξιόπιστη, μιας και δίνει ποσοστό 7,5% στο ΠΑΣΟΚ, ενώ οι πασόκοι απλώς δεν υπάρχουν στην κοινωνία, είναι ότι η Χρυσή Αυγή όχι απλώς ανεβαίνει, αλλά καλπάζει. Συγκεκριμένα τα ποσοστά που δημοσιεύει η Pulse είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 25%
ΝΔ 22,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΚΚΕ 6,5%
ΑΝΕΛ 4,5%
ΔΗΜΑΡ 3%

Συγκρίνοντας την συγκεκριμένη δημοσκόπηση με την αντίστοιχη δημοσκόπηση που είχε δημοσιευτεί στις 12 Νοεμβρίου βλέπουμε ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε μία συνεχή άνοδο κερδίζοντας 1,5%  σε διάστημα μισού, μόλις, μήνα. Αντιστοίχως η ΝΔ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, χάνοντας επίσης 1,5%, γεγονός που δείχνει εμφανώς και σαφώς ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ αηδίασαν από τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των Σαμαρά – Δένδια – Αθανασίου και στρέφονται μαζικά προς την μόνη πραγματικά αντισυστημική δύναμη, την Χρυσή Αυγή.


Το επιπλέον συμπέρασμα που μπορεί να εξάγει κανείς από την παραπάνω δημοσκόπηση, είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν «καλά» σενάρια για το κλεπτοκρατικό τόξο μετά τις εκλογές. Αν αύριο το πρωί γινόντουσαν εκλογές και επαληθεύονταν τα παραπάνω ποσοστά δεν θα απέμεναν πολλές δυνατές συνθέσεις κυβερνήσεων. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεχόταν την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα έπρεπε αναγκαστικά να συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ προκειμένου να σχηματίσει μία αναιμική κυβέρνηση. Αν η εντολή έφτανε στην ΝΔ τότε θα έπρεπε να ακολουθήσει το ίδιο ακριβώς σενάριο σε μία ακόμη πιο αναιμική κυβέρνηση.

Βέβαια στην πραγματικότητα γνωρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ποσοστά τόσο μεγάλα και βρίσκεται πολύ κοντά στην εικόνα της ΔΗΜΑΡ, που στην πραγματικότητα δεν μπαίνει με τίποτα στην βουλή. Έτσι το μόνο πραγματικό σενάριο που απομένει είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ που θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα της κλεπτοκρατίας πριν την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ragdaia-h-anodos-ths-chrushs-aughs-13-se-dhmoskophsh-ths-pulse#ixzz2mjTKlbzc