Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ακούστε ανθρωπάκια - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ακούστε ανθρωπάκια - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Οι υπάλληλοι όλοι λιώνουν και τελειώνουν
σαν στήλες δύο- δύο μες στα γραφεία.
Ηλεκτρολόγοι θα ’ναι η Πολιτεία
κι ο Θάνατος που τους ανανεώνουν.
Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Όσοι πίστεψαν με μυαλό βρώμικο και πονηρό ότι θα τελειώσουν την Χρυσή Αυγή με τις παράνομες και προπαντός ανήθικες διώξεις των αγωνιστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ήδη έχουν αντιληφθεί ότι διέπραξαν σφάλμα μέγα.  Όσοι περίμεναν  ότι με τις προφυλακίσεις, τις έρευνες και την δαιμονοποίηση, με τις φωτογραφίες με τις χειροπέδες και τις δολοφονίες ότι θα λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές, σήμερα γνωρίζουν πολύ καλά ότι έκαναν λάθος. Όχι μόνο δεν επέτυχαν τον πονηρό σκοπό τους, αλλά μέσα από τις φυλακές και τις σφαίρες η Χρυσή Αυγή γίνεται, κάθε μέρα που περνά, και περισσότερο δυνατή. Όπως ακριβώς πιο σκληρό γίνεται και το ατσάλι όσο περισσότερο το κτυπά ο σιδεράς στο αμόνι.

Όμως, ό,τι συνέβη, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, δεν ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τι έγραφα στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  της 18ης Σεπτεμβρίου, η οποία τυπώθηκε το μεσημέρι της 17ης Σεπτεμβρίου, πριν δηλαδή τα γεγονότα στο Κερατσίνι, που έδωσαν την αφορμή στην αντεθνική και ξενόδουλη εξουσία να προχωρήσει στις διώξεις μας.  Ιδού, λοιπόν, τι έγραφα πριν τα γεγονότα:

«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΦ 842/18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Και μετά τις δημοσκοπήσεις… Αστυνομικές επιχειρήσεις!

“Εικότως τοίνυν, είπον, ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας, εξ οίμαι της ακροτάτης ελευθερίας δουλεία πλείστη τε και αγριωτάτη“.  ΠΛΑΤΩΝ, Πολιτεία-Βιβλίο Η’
Ζήσαμε και την εβδομάδα που πέρασε σε όλο της το μεγαλείο την «δημοκρατία» της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πράγματι επικίνδυνο σε μια πολιτεία, ένα κόμμα κυβερνητικό να χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς του κράτους για μικροπολιτικά συμφέροντα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον σκληρό πόλεμο που έχει κηρύξει, παραβιάζοντας νόμο και Σύνταγμα, η μνημονιακή συγκυβέρνηση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Η δίωξη μας, λοιπόν, δεν ήλθε από το πουθενά αλλά ήταν μια σκευωρία, που σχεδίαζαν από καιρό κάποια ανθρωπάκια, τα οποία παριστάνουν τους δημόσιους λειτουργούς.

ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

Αλλά εάν υπήρχε ακόμη και η ελάχιστη αμφιβολία για το κατά πόσον η δίωξή μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ήλθε το κείμενο της απορρίψεως της αιτήσεως της αποφυλακίσεώς μου  για να το επιβεβαιώσει περίτρανα.  Ένα κείμενο, το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα πολιτικό μανιφέστο ενάντια στα ιδεολογικά και πολιτικά μου φρονήματα. Ένα κείμενο, το οποίο αναφέρει σαν επιβαρυντικά στοιχεία γεγονότα αναμφίβολα πολιτικά, όπως ο χαιρετισμός μου στον Δήμο Αθηναίων και το περιεχόμενο των βιβλίων μου. Για τα «εγκλήματα», για τα οποία κατηγορούμαι από ψευδομάρτυρες με κουκούλα ούτε λέξη, κανένας αξιόπιστος ισχυρισμός. Ας είχαν τουλάχιστον την ειλικρίνεια κράτος και δημόσιοι υπάλληλοι να πουν ευθέως την Αλήθεια. Να δηλώσουν ότι είμαι φυλακή για τις ιδέες μου και πολύ περισσότερο γιατί αυτές οι ιδέες σήμερα έχουν απλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και απειλούν να κατακάψουν, με μια πυρά εξαγνιστική, ολόκληρο το σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας τους.

Πιο ειλικρινής από τους εξουσιαστές της δύστυχης Ελλάδας του 2013 και αυτός ο ΒΙΣΙΝΣΚΙ, ο εισαγγελέας του Στάλιν στις δίκες της Μόσχας. Αυτός τουλάχιστον δίκαζε χωρίς να παριστάνει τον αντικειμενικό… 

ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ

Αυτό που συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή στην, υποτίθεται, δημοκρατική Ελλάδα του Σαμαρά και του Βενιζέλου, δεν θα μπορούσε να συμβεί σε καμία χώρα της Ευρώπης, παρά μόνο σε μπανανίες της Λατινικής Αμερικής και σε απάνθρωπα καθεστώτα της Αφρικής. Σε όσους αμφιβάλλουν γι’ αυτό, θα αναφέρω συγκεκριμένα παραδείγματα.

Στην Ιταλία της δεκαετίας του ’70 και του ’80, με δεκάδες πολιτικές δολοφονίες, ουδέποτε φυλακίστηκαν βουλευτές ή στελέχη του νεοφασιστικού κόμματος ή της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Πολύ περισσότερο δεν φυλακίστηκαν οι ηγεσίες των εν λόγω πολιτικών σχηματισμών.

Στην Γαλλία, πριν λίγα χρόνια σε συγκέντρωση του Εθνικού Μετώπου του Ζαν Μαρί Λεπέν, δολοφονήθηκε ένας αντιδιαδηλωτής. Ουδέποτε κατηγορήθηκε ή φυλακίστηκε η ηγεσία του Εθνικιστικού κόμματος.

Στην Νορβηγία, ο Μπρέϊβικ δολοφόνησε περισσότερα από 70 άτομα και ο Μπρέϊβικ ήταν μέλος συγκεκριμένου κόμματος. Ποτέ δεν φυλακίστηκε ή εδιώχθη ποινικά η ηγεσία του κόμματος.
Στην Γερμανία σήμερα ζητούν να θέσουν εκτός νόμου το Εθνικιστικό Κόμμα NPD, το οποίο συνδέουν με την δολοφονία 9 ατόμων και εναντίον του οποίου έχουν σαν στοιχείο ότι το 31% των μελών του έχουν κατηγορηθεί και πολλοί έχουν καταδικαστεί για βίαιες ενέργειες. Όμως, ούτε και στην Γερμανία διανοήθηκαν να φυλακίσουν την ηγεσία του NPD.

Μόνο στην Ελλάδα του Σαμαρά έγινε αυτό που γίνεται εις βάρος της Χρυσής Αυγής. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

Πολλοί οι συμμετέχοντες στην δίωξη της Χρυσής Αυγής. Άλλοι από εμπάθεια πολιτική κινούμενοι και άλλοι από δειλία κατόπιν εντολών. Οι δήμιοί μας είναι δύο κατηγοριών. Η πρώτη κατηγορία αποτελείται από αυτούς που έχουν τον ανθελληνισμό σαν πίστη, μισούν την Ελλάδα. Κοντά σε αυτούς τα λιγούρια της εξουσίας, που έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο, που κατοικοεδρεύει στους προθαλάμους των πρεσβειών, από τις οποίες παίρνουν εντολές να εκτελούν συμβόλαια ενάντια στην ίδια τους την πατρίδα.

Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από όλους αυτούς που «εκτελούν διαταγές» σαν καλοί «δημόσιοι υπάλληλοι», ανεχόμενοι την παρανομία, την προδοσία του Έθνους, την ΑΔΙΚΙΑ.
Οι πρώτοι είναι παλιάνθρωποι, οι άλλοι είναι απλά «ανθρωπάκια».

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, όλα αυτά τα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, που ποτέ δεν έλειψαν από την Ελληνική Ιστορία, ότι δεν είναι τίποτε άλλο από θλιβεροί κομπάρσοι μιας κακόγουστης θεατρικής παράστασης.

ΑΚΟΥΣΤΕ, λοιπόν, ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ μέσα από τα κάγκελα της φυλακής μου, σας δηλώνω ότι δεν είστε άξιοι κανενός αισθήματος, αξίζετε μόνο περιφρόνηση. Τέλος, εάν νομίζετε ότι θα λυγίσετε την Χρυσή Αυγή με την άθλια αυτή σκευωρία, σας λέω ότι κάνετε λάθος και ότι ο χρόνος, ο των πάντων κυβερνήτης, εμένα θα με δικαιώσει, εσάς ούτε καν θα σας αναφέρει γιατί κανείς δεν ομιλεί ποτέ για τους κομπάρσους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akouste-anthrwpakia-arthro-tou-n.g.-michaloliakou#ixzz2ng7rKjfR