Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη προσέλευση στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων για την ομιλία του Παναγιώτη Ηλιόπουλου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/12 στα κατάμεστα από δεκάδες συναγωνιστές, γραφεία της Χρυσής Αυγής, η ομιλία από τον Βουλευτή Μαγνησίας του Κινήματος, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Ο συναγωνιστής είχε την ευκαιρία ν' αναφερθεί σ' όλα τα τελευταία ζητήματα με τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής και τα ψέματα και τη λάσπη που εκτοξεύουν εναντίον μας τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Κατέρριψε στην ομιλία του όλο το σαθρό κατηγορητήριο, με το οποίο οι εντολοδόχοι της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής και έχουν φυλακίσει χωρίς κανένα στοιχείο τον Αρχηγό μας και εκλεκτούς συναγωνιστές μας. Τόνισε ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι το μοναδικό κόμμα που στέκεται εμπόδιο στα σχέδια των τοκογλύφων, που είναι η φτωχοποίηση των Ελλήνων και η άνευ όρων παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Γι΄αυτό άλλωστε και υποτακτικοί τους εν Ελλάδι, έστησαν αυτή την πρωτοφανή στα χρονικά πολιτικά σκευωρία για να φιμώσουν την φωνή της Αλήθειας, τη φωνή της Εθνικής Αντίστασης, τη φωνή της Χρυσής Αυγής! Όμως ότι και να κάνουν δεν μπορούν να μας λυγίσουν και το μόνο που έχουν καταφέρει ως τώρα είναι να αυξήσουν την επιρροή μας στην Ελληνική κοινωνία και να μας δυναμώσουν ακόμη περισσότερο.

Τέλος, τόνισε ότι, η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές και θα διεκδικήσει όλες τις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της Χώρας και θα αναλάβει να λύσει όλα τα προβλήματα και να φέρει τη δικαιοσύνη και τη διαφάνεια σ' έναν τομέα της δημόσιας διοίκησης, που έχει έχει λεηλατηθεί από τα τρωκτικά της κομματοκρατίας.




Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση με τους φίλους του Κινήματος.

Δηλώσεις Παναγιώτη Ηλιόπουλο στα τοπικά μέσα:




Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου