Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα της Τ.Ο. Τρικάλων για τις εορτές των Χριστουγέννων


Χριστούγεννα 2013. Τα λαμπερά χαμόγελα και οι τυπικές ευχές, των υπουργών και των κυβερνητικών αξιωματούχων, δεν αρκούν για να κρύψουν την απόγνωση των συμπατριωτών μας που βρίσκονται σε οικονομική ανέχεια.  Τα λαμπερά δελτία ειδήσεων, δεν μπορούν πλέον να κρύψουν το νέφος της αιθαλομίχλης που σκεπάζει κάθε ημέρα τις πόλεις τις χώρας, λόγω τις αδυναμίας εκατομμυρίων συμπολιτών μας να βάλουν πετρέλαιο για να ζεσταθούν . Η όποια κίνηση στην αγορά, δεν αρκεί για να καλύψει τις απώλειες ενός έτους των εμπόρων, αλλά και ούτε προδικάζει κάποιο καλύτερο μέλλον, αφού η αγοραστική δύναμη των πολιτών έχει περιοριστεί δραματικά. Η κυβέρνηση του μνημονίου, βυθισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε,αρνείται να καταλάβει έστω και την ύστατη ώρα πως, η καλύτερη "προσφορά" που έχει να κάνει για τον τόπο, είναι απλά να παραιτηθεί, κάνοντας έτσι ένα απρόσμενο Χριστουγεννιάτικο "δώρο" στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.

Για εμάς, τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, οι σκέψεις μας  αυτές τις μέρες είναι κοντά στους δοκιμαζόμενους από την οικονομική κρίση Έλληνες. Τους βοηθάμε με διανομές τροφίμων σε όλη την χώρα, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι τέλους, σε πείσμα αυτής της ανάλγητης και αυταρχικής μνημονιακής κυβέρνησης.
Για εμάς τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, οι σκέψεις μας αυτές τις μέρες είναι κοντά στους φυλακισμένους συναγωνιστές μας, που διώκονται για τις ιδέες τους, αλλά και στις οικογένειες των νεκρών συναγωνιστών μας.
Για εμάς τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, οι σκέψεις μας αυτές τις μέρες είναι κοντά στον απανταχού Ελληνισμό, από την δοκιμαζόμενη εδώ και δεκαετίες Βόρειο 'Ήπειρο μέχρι την μαρτυρική Κύπρο μας.

Παρόλα αυτά τα δραματικά που συμβαίνουν στον τόπο μας αυτές τις Άγιες ημέρες, εμείς καλούμε τους συμπολίτες μας να αντισταθούν. Να ελπίζουν. Να μην λυγίσουν από τα χτυπήματα που δέχονται καθημερινά από την μνημονιακή κυβέρνηση. Να καταλάβουν πως οι τύχες αυτού του τόπου- του τόπου μας- είναι στα δικά τους χέρια, στις δικές τους ψυχές.
Εμείς θα είμαστε παρόντες, όπως είμαστε χρόνια τώρα, σε κάθε Εθνικό και κοινωνικό αγώνα.Και μαζί με τον λαό μας θα ανατρέψουμε όλα αυτά που τόσο πλήγωσαν τον λαό μας και το Έθνος.

Τέλος, σε πείσμα των παγκόσμιων εξουσιαστών, δεν θα ευχηθούμε απλά  'Καλές γιορτές" ,αλλά "ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" και τις θερμότερες ευχές μας σε όλους τους Έλληνες..!

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου