Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πολιτική η δίωξη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν οι Αυστραλοί

Πολιτική η δίωξη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν οι Αυστραλοί

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των παράνομων πολιτικών διώξεων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πραγματοποιήθηκε στο Σύδνεϋ, στην Αυστραλία.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από το κόμμα «Australia First», τα μέλη του οποίου συγκεντρώθηκαν έξω από το ελληνικό προξενείο της αυστραλιανής μεγαλούπολης, διαμαρτυρόμενα για την παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζοντας πως είναι αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχε και ο ηγέτης του κόμματος, Δρ Τζιμ Σαλέαμ, ο οποίος και επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Ελληνικό Προξενείο. Ο ίδιος δήλωσε πως η δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική και λαμβάνει χώρα την ίδια στιγμή που πολιτικοί των άλλων κομμάτων κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ο ηγέτης του «Australia First» επισήμανε την θερμή συμπαράσταση του κόμματός του στη νόμιμη πολιτική δραστηριότητα του Λαϊκού Συνδέσμου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θα συμπαρασταθούμε στη Χρυσή Αυγή μέχρι την Τελική Νίκη»!

Μετά λοιπόν τις ολοένα και εντεινόμενες φωνές διαμαρτυρίας κατά των αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος το οποίο εκπροσωπεί στην ελληνική Βουλή 500.000 Έλληνες (οι οποίοι σήμερα ανέρχονται σε πάνω από ένα εκατομμύριο), τα «κατορθώματα» της τυραννίας Σαμαρά διαδίδονται και στην μακρινή Ωκεανία, όπου ελεύθεροι άνθρωποι εκφράζουν έμπρακτα τη διαμαρτυρία τους και παράλληλα τη συμπαράστασή τους στους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politikh-h-diwjh-ths-chrushs-aughs-kataggelloun-oi-australoi#ixzz2nlcNLFXR