Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ



Πλήρης η ικανοποίηση των διεθνών τοκογλύφων για την εκ νέου εκκίνηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από την καταστροφική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και για τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για την πλήρη σύμπλευση τους σε αυτή την στυγνή δήμευση της ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Λαού.
Σήμερα ξεκίνησαν και πάλι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από τον εντολοδόχο των ξένων τοκογλύφων Αλέξη Τσίπρα που διατυμπάνιζε όσο εποφθαλμιούσε την εξουσία ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κανένα σπίτι δεν θα μπορούσε να πέσει σε χέρια τραπεζίτη. Βέβαια όπως αποδεικνύεται σήμερα από τα γεγονότα όλη η ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Λαού προορίζεται να δημευτεί άμεσα και σε βάθος χρόνου από τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.
Η δήμευση σε βάθος χρόνου θα γίνει μέσω της υπερφορολόγησης των ακινήτων (φόροι υπεραξίας, κληρονομιάς, ΕΝΦΙΑ, ενεργειακά πιστοποιητικά και άλλα φορομπηχτικά μέτρα) ενώ σήμερα μια άμεση δήμευση 18 τουλάχιστον ακινήτων γίνεται κάτω από τις εντολές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζήτησε λίγο πριν την έναρξη της νέας διαπραγμάτευσης με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού μέσω της τρίτης αξιολόγησης να ελεγχθεί εκτάκτως η ποιότητα του πιστωτικού ρίσκου (Asset Quality Rating - AQR) των τραπεζών στην Ελλάδα. Η αιτιολογία αυτής της κίνησης από το ΔΝΤ πρωταρχικά στοχεύει στον πλειστηριασμό των στεγαστικών δάνειων που είναι σε μη εξυπηρετούμενη κατάσταση λόγω της οικονομικής ανέχειας των Ελλήνων (ανεργία, ελάχιστη ρευστότητα) καθώς και του υψηλού κόστους ζωής λόγω της ευρωζώνης.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι τράπεζες στην Ελλάδα έχουν ξεπουληθεί μέσω του κόλπου της ανακεφαλαιοποίησης και του reverse split σε τοκογλυφικά κέντρα εξουσίας, αφού οι βασικοί μέτοχοι τους σήμερα είναι η Fairfax&Capital στην Eurobank, η Paulson, Baupost & Blackrock στην Alpha Βank και η Paulson στην Τράπεζα Πειραιώς. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική οικονομία ελέγχεται πλήρως από τους ξένους, αφού όποιος ελέγχει το τραπεζικό σύστημα σε μια χώρα ελέγχει χαρακτηριστικά την ρευστότητα, τον πληθωρισμό και γενικότερα όλο τον ρυθμό της οικονομικής ανάπτυξης.
Όμως η απεργία των συμβολαιογράφων από την διεξαγωγή των συμβατικών και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αποτελούσε τροχοπέδη για τα σχέδια λεηλασίας της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων από το ΔΝΤ, το οποίο «πρόβλημα» λύθηκε με την αναστολή της παραπάνω απεργίας.
Συμπερασματικά η επανεκκίνηση της δήμευσης της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ικανοποιεί απόλυτα τους ξένους τοκογλύφους που επιτακτικά ζητούν να εκποιηθούν τα ακίνητα των οφειλετών ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασης τους έτσι ώστε να μειώσουν οι ξενοκρατούμενες τράπεζες στην Ελλάδα τα υψηλά αποθέματα κόκκινων δανείων σε μεσοπρόθεσμη βάση και άρα να βελτιώσουν τους ισολογισμούς τους.
Μόνο μια Εθνικιστική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου - Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να αντισταθεί στα σχέδια εκποίησης της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής τόνισε: "Nα γίνουν πλειστηριασμοί για τις βίλες με τις πισίνες των Σκουρλέτηδων και των λοιπών Συριζαίων και ΟΧΙ για την πρώτη κατοικία των φτωχών Ελλήνων, που δολοφονούνται από την μνημονιακή πολιτική ολόκληρου του διεφθαρμένου συστήματος".