Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ «ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ»!



Κοιτώντας κανείς τους τίτλους που χρησιμοποίησαν διάφορες «ενημερωτικές» ιστοσελίδες εγνωσμένων δημοσιογράφων θα έλεγε κανείς ότι δεν πραγματοποιήθηκε απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση στα Τρίκαλα από την Χρυσή Αυγή, αλλά αντιθέτως ότι «κάποιοι Χρυσαυγίτες πήγαν και προκάλεσαν επεισόδια» στα Τρίκαλα.
«Σοβαρά επεισόδια στα Τρίκαλα λόγω Μιχαλολιάκου», γράφει η ιστοσελίδα του «σοβαρού» Ευαγγελάτου. Άρα, θα σκεφτείς κανείς, «ο Μιχαλολιάκος έδωσε εντολή να γίνουν επεισόδια στην πόλη των Τρικάλων».


Κοιτώντας αναλυτικότερα τα ρεπορτάζ μπορεί να δει κανείς ότι «οι κάτοικοι των Τρικάλων είχαν «δηλώσει» την αντίθεση τους στην επίσκεψη του Χρυσαυγίτη Γενικού Γραμματέα» και άλλα πολλά, που αν τα πίστευε κανείς θα έλεγε ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής πήγε σε μια πλήρως εχθρική πόλη και προκάλεσε επεισόδια.
Ποια είναι η πραγματικότητα; Από την μία πλευρά πραγματοποιήθηκε μία ειρηνική συγκέντρωση εκατοντάδων Χρυσαυγιτών. Από την άλλη λίγοι γραφικοί παρήλασαν ελεύθεροι στα Τρίκαλα σπάζοντας και καίγοντας. Βεβαίως, κανείς δεν προέβαλε την πρώτη εκδήλωση, αλλά ανέβηκαν ακόμα και σε ταράτσες για να προβάλλουν την δεύτερη.
Πάνω στην «κάψα» τους, όμως, να προβάλλουν την αντισυγκέντρωση των παρακρατικών είχαν την ατυχή έμπνευση να προβάλλουν βίντεο από ψηλά, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ότι η «συγκέντρωση των κατοίκων» ήταν μία συνάθροιση λίγων γραφικών, η οποία έγινε με την τακτική «αραιά αραιά να φαινόμαστε καμιά σαρανταριά». Το τραγελαφικό της όλης υποθέσεως είναι ότι αυτοί οι «σαρανταριά» ήταν μεταφερόμενοι ακόμα και από την Θεσσαλονίκη.
Δείτε το βίντεο:


Με τέτοια δημοσιεύματα αντιλαμβάνεται κανείς πως όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας έρχονται στην δίκη της Χρυσής Αυγής λέγοντας απίστευτα πράγματα και όταν καλούνται να αποκαλύψουν τις πηγές τους εν τέλει λένε «από τον Τύπο».
Διαβάστε επίσης το ρεπορτάζ για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και κάντε τις απαραίτητες συγκρίσεις: