Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ - ΒΙΝΤΕΟ



Ενδεικτικό απόσπασμα του επίμαχου ηχητικού, όπως διέρρευσε στον Τύπο: Διευθυντής ΚΕΕΛΠΝΟ: "Κοίταξε θα τσιμπ... πολύ άσχημα με τον Παναγιώτη για τα θέματα των προσλήψεων. Είχε μια λίστα και ο Γεωργιάδης και δικαιούται νομίζω, έτσι δεν είναι; Και ο άλλος του έβαλε δύο. Ακούς υπουργέ; Του λέω καλά τρελός παπάς σε βάφτισε. Είσαι καλά ρε μαλ...; Έχω λέει κάποιους αμετακίνητους δικούς μου. 23 για πάρτη του..."
Αυτό είναι ένα ελάχιστο, ενδεικτικό απόσπασμα του επίμαχου ηχητικού. Την Πέμπτη έπεται συνέχεια, στην νέα συνεδρίαση της επιτροπής.
Ηχητικό ντοκουμέντο με τον διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ να λέει σημεία και τέρατα για παράνομες προσλήψεις και ρουσφέτια της ΝΔ, αποφάσισε να "θάψει" ο Σύριζα στην Εξεταστική για την Υγεία.

Παρά τα επίμονα αιτήματα του Ηλία Κασιδιάρη για ακρόαση του ηχητικού, το "συνταγματικό τόξο" επέμεινε στην συγκάλυψη του σκανδάλου.
Κατά την εξέτασή του, ο μάρτυρας Παπαδημητρίου (πρώην διευθυντής του Κέντρου) αποκάλυψε στοιχεία-φωτιά για ένα άγνωστο - μέχρι στιγμής - ταμείο χορηγιών.