Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΝΑΙ» ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ - ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΤΟΥΡΚΟΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ”



Πλήρης επιβεβαίωση των όσων λέγαμε προ ημερών είχαμε σήμερα στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζητήσεως του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου με μία δήλωση. Γράφαμε τότε πως ο Καμμένος σε αντάλλαγμα για την στήριξη Τσίπρα στην πρόταση για εξεταστική επιτροπή, σχετικά με την υπόθεση που είχε αποκαλύψει η Χρυσή Αυγή για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη, θα ψηφίσει και το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, αλλά και την τουρκοτροπολογία.
Τελικώς, η τροπολογία για την αλλαγή φύλου ήδη πέρασε από την επιτροπή και αναμένεται να έρθει στην ολομέλεια με την υπόσχεση Κοντονή να επιτρέπεται η χρήση της ακόμα και από ανήλικούς! Την τροπολογία, μεταξύ άλλων, την υπερψήφισαν και οι ΑΝΕΛ και έτσι αυτή πέρασε με απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αφού για μια ακόμα φορά μονάχα η Χρυσή Αυγή στάθηκε απέναντι σε αυτό το αίσχος, που πλήττει βάναυσα έναν εκ των πυλώνων του Έθνους μας, δηλαδή την Οικογένεια.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική κίνηση εντός του άντρου της διαφθοράς που αντιστέκεται σε οτιδήποτε πλήττει τους Έλληνες, την Ελλάδα, τα Ήθη και τα Έθιμά μας. Αυτό είναι κάτι που μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει κοιτώντας την πλειοψηφία με την οποία περνάνε τα μνημόνια, οι διατάξεις εναντίον της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας.
Ας τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους!