Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!



Αυτό που ζήτησαν προ ημερών με ανακοίνωσή τους (κατόπιν συνεννοήσεως με το ψευδοκράτος των συριζοκαμμένων, βεβαίως-βεβαίως) οι μαρξιστές ινστρούχτορες, γίνεται πράξη.
Έτσι, 6.000 «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα», τα οποία πέρυσι «φοίτησαν» στις ΔΥΕΠ (Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων), θα ενταχθούν σε τάξεις υποδοχής, που θα λειτουργήσουν στην πρωινή βάρδια σχολικών μονάδων. Μάλιστα οι περισσότερες τάξεις υποδοχής θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αμέσως, την προσεχή Δευτέρα.
«Τα περισσότερα προσφυγόπουλα φέτος θα πάνε σε πρωινές τάξεις υποδοχής, οι οποίες ξεκινούν στην πλειοψηφία τους αυτή τη Δευτέρα. Αν δει κανείς και τους διορισμούς που κάναμε στην πρώτη φάση, είχαμε προβλέψει 211 εκπαιδευτικούς για τις τάξεις υποδοχής που ξεκινούν αυτή τη Δευτέρα», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Γιώργος Αγγελόπουλος, υποσχόμενος πως -κλιμακωτά- ο συνολικός αριθμός των τάξεων υποδοχής θα ξεπεράσει τις 600 πανελλαδικά.
Μάλιστα, φέτος θα υπάρχουν και διερμηνείς –ένας ή και δύο σε κάθε περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης-, για να μεταφράζουν στα «προσφυγόπουλα» στα αραβικά και τα ούρντου – γλώσσα του Πακιστάν!
Εις ό,τι αφορά τα νηπιαγωγεία ο συριζοκαμμένος γενικός γραμματέας ανέφερε πως τα περισσότερα «προσφυγόπουλα», εφόσον ζουν σε διαμερίσματα, θα γραφτούν στα νηπιαγωγεία της γειτονιάς τους. Μαζί με τα παιδιά μας!
Χαρές που θα κάνει ο Σόρος! Ε;
(ΥΓ): Μπράβο Πανοκαμμένε, υπερεθνικόφρονα! Και εις ανώτερα! Άντε να δούμε «προσφυγόπουλα» και στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων! Άντε και Αρχηγοί Σωμάτων! Άφεριμ εφέντιμ!