Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΥΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ



Οι εκάστοτε συμφωνίες για την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων μεταξύ των αντιπροσώπων των τοκογλύφων (τεχνικά κλιμάκια Βρυξελλών και ΔΝΤ) και των εντολοδόχων του εγχώριου κλεπτοκρατικού τόξου (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ) ξεπέρασαν και πάλι κάθε όριο αφού για ακόμη μια φορά απειλείται το αξιόμαχο της αμυντικής ικανότητας της Πατρίδος μας.
Στις 19 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε άλλη μια συνάντηση μεταξύ των διεθνών τοκογλύφων των Βρυξελλών-ΔΝΤ και των εγχώριων αβανταδόρων τους του κλεπτοκρατικού τόξου των κομμάτων της μεταπολίτευσης και της "γενιάς του πολυτεχνείου" για το ξεπούλημα της Ελληνικής ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά υπήρξε εκβιαστική εντολή από τους τοκογλύφους για επιτακτική μείωση του αμυντικού προϋπολογισμού της Πατρίδας μας.
Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι της εισπρακτικής εταιρίας των Βρυξελλών-ΔΝΤ απείλησαν ότι εάν ο Τσίπρας και ο Καμμμένος δεν προχωρήσουν σε σημαντικές περικοπές στον αμυντικό προϋπολογισμό τότε θα υπάρξουν σοβαρές δημοσιονομικές περικοπές που θα πλήξουν άμεσα τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Αναλυτικά οι τοκογλύφοι απειλούν ότι θα διατάξουν τον εγχώριο εντολοδόχο τους Τσακαλώτο να ξεκινήσει την μείωση στις συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου του 2018 και από την 1η Ιανουαρίου 2019 να φέρει το ισχνό αφορολόγητο ποσό των σημερινών 1990 ευρώ στο κοινωνικά άδικο ποσό των 1250 ευρώ.
Δηλαδή οι τοκογλύφοι χρησιμοποιούν ως μοχλό πίεσης την φτωχοποίηση των Ελλήνων για να μπορέσουν να επιφέρουν ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα στην αποτρεπτική αμυντική ικανότητα της Πατρίδος μας. Σε αυτό το σκεπτικό δεν φαίνεται καθαρά το όφελος για την Ελλάδα από τους σχεδιασμούς και τις απειλές των διεθνών τοκογλύφων, παρά φαίνεται ξεκάθαρα το οικονομικό όφελος του Τσίπρα και του Μητσοτάκη αφού κερδίζουν επάξια τον μισθό τους από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ εις βάρος των Ελλήνων.
Φυσικά ακόμη και αν γίνουν οι περικοπές στην άμυνα από τον πειθήνιο Τσίπρα πάλι θα υπάρξουν οι δημοσιονομικές μειώσεις, αφού έχουν ήδη εγκριθεί από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την απαραίτητη όπου χρειάζεται συναίνεση και της Νέας Δημοκρατίας. 'Άλλωστε οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν αναλάβει την εργολαβία από τους τοκογλύφους να ολοκληρώσουν 95 καταστροφικά προαπαιτούμενα ως το τέλος του έτους και άλλα 18 στο πρώτο εξάμηνο του 2018 προχωρώντας συστηματικά το σχέδιο της αρπαγής της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.
Παράλληλα, ο Καμμένος παίρνει συνεχώς εύσημα από τον εκάστοτε γενικό γραμματέα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, επειδή η Ελλάδα είναι εξαιρετικά συνεπής στην ληστρική κατάθεση του 2% του ΑΕΠ της στον προϋπολογισμό του ΝΑΤΟ. Ειδικότερα τον Φεβρουάριο του 2017 ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ Γένς Στόλτενμπεργκ είχε δηλώσει ότι "κατανοεί" την δύσκολη οικονομική κατάσταση κάποιων χωρών, με εμφανή έμμεση αναφορά στην Ελλάδα, αλλά σκόντο και βερεσέ στο ταμείο του ΝΑΤΟ δεν γίνεται. Είναι προφανές ότι καμία κατανόηση δεν υπάρχει αφού η Ελλάδα με την συνδρομή των εγχώριων εντολοδόχων του Καμμένου και του Δρίτσα πειθήνια πληρώνει κάθε χρόνο ένα τεράστιο ποσό στο ΝΑΤΟ χωρίς να έχει κάποιο θετικό αντίκρισμα σε όλο το φάσμα των αμυντικών θεμάτων που την αφορούν, είτε στον τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων είτε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Γύρω στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Ελβετίας πιστοποίησε οριστικά ότι το ποσό των 80 εκατ. δολαρίων (66,8 εκατ. ευρώ) που διακινήθηκε σε ελβετικές τράπεζες προέρχεται από μίζες για την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων. Επιπροσθέτως το παραπάνω διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον πρώην υπουργό Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλο που σήμερα απολαμβάνει το κολύμπι τους σε διάφορες πισίνες ανά την επικράτεια μετά την πρόσφατη αποφυλάκιση του.
Το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που νέμεται εδώ και δύο χρόνια παράνομα την εξουσία έχοντας υποσχεθεί το τέλος των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο σήμερα ανυπομονεί να κλείσει την 3η αξιολόγηση στα eurogroup των τοκογλύφων. Άλλωστε οι ίδιες αυτές ευρωπαϊκές χώρες που σήμερα ζητούν από τους Έλληνες να εξαθλιωθούν για να καταβάλουν ένα παράνομο χρέος, με πρωτοστάτη τη Γερμανία συνέβαλαν με την διαφθορά και την επιβολή των μνημονίων στον σταδιακό αφοπλισμό των ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα.
Kανένα Έλληνα δεν συμφέρει η διαιώνιση του σχεδίου της φτωχοποίησης του "ελληνικού προγράμματος" με τα συνεχιζόμενα μνημόνια, τις αξιολογήσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις-ξεπουλήματα που απειλούν άμεσα την εδαφική μας ακεραιότητα.
"Ούτε ένα ευρώ λιγότερο στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας" έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Σύνδεσμου, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος που είναι και η πάγια διαχρονική θέση της Χρυσής Αυγής για τον αμυντικό προϋπολογισμό. Μόνο με μια Εθνική Κυβέρνηση θα μπορέσει η Ελλάδα να αποκτήσει ισχυρή οικονομία, πραγματική ανεξαρτησία και δημογραφική ανάπτυξη.