Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΣΑΒΒΙΔΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ



Με αφορμή την στημένη διαμάχη Σύριζα-ΝΔ για τις συνομιλίες Καμμένου-Γιαννουσάκη, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέδειξε την Αλήθεια, που κρύβουν τα φερέφωνα του Συστήματος: πως όλα τα κόμματα του κατεστημένου είναι μαριονέτες των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Η βουλή γίνεται για μία ακόμη φορά πεδίο αντιπαράθεσης οικονομικών συμφερόντων. Από την μία το δίδυμο Σαββίδη-Μελισσανίδη που ελέγχει τους Σύριζα-Ανέλ και από την άλλη ο όμιλος Μαρινάκη που χρησιμοποιεί ως φερέφωνο την ΝΔ και το Πασόκ. Ο εκπρόσωπός μας μάλιστα παρουσίασε και φωτογραφικό υλικό από τις "στενές επαφές" του ζεύγους Καμμένου, αλλά και των νεοδημοκρατών με τα αφεντικά τους
Εν συνεχεία αναδείχθηκε το αίτημα της Εισαγγελείας Πρωτοδικών για τις ποινικές ευθύνες Σαμαρά, αναφορικά με το ηχητικό ντοκουμέντο με τον εισαγγελέα Ντογιάκο. Αλλά και η εισαγγελική πρόταση του Προϊσταμένου της Εισαγγελείας Εφετών Λιόγα για σχολαστική και με απόλυτη διαφάνεια διερεύνηση των καταγγελιών Μπαλτάκου.
Ο βουλευτής μας κατήγγειλε τα κόμματα της κλεπτοκρατίας για αγαστή συνεργασία στην ποδηγέτηση της Διακιοσύνης και στον παράνομο και βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.


Το ζεύγος Καμμένου στον γάμο του γιου Σαββίδη



Η Ντόρα Μπακογιάννη και το δίδυμο μπουμπούκου-βορίδη στο τραπέζι Μαρινάκη