Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΕΞΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - 2 ΒΙΝΤΕΟ



Χρειάστηκαν πραγματικά πολλά χρόνια για να συνειδητοποιήσουν οι «ευρωπαίοι εταίροι» αυτό που έλεγε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή. Σήμερα ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η προσωρινή παύση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας.



Αξίζει να τονίσουμε ότι αυτό ήταν ένα ζήτημα που με ζέση στήριξε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενίοτε αντιμετωπίζοντας και την επιθετικότητα του περιβόητου, Μάρτιν Σούλτς, ο οποίος φρόντιζε για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων, που προστάζουν την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. και την μετατροπή της σε περιφερειακή δύναμη ισχύος.


Εν τέλει, η συμπεριφορά του Ερντογάν και το έντονο οθωμανικό ιδεώδες που προβάλλει αυτή τη στιγμή η Τουρκία του «σουλτάνου» Ερντογάν ανάγκασαν ακόμα και τους πιο φιλότουρκους ευρωπαίους να ψηφίσουν την παύση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
Εμείς, απλώς να πούμε κάλιο αργά παρά ποτέ και συστήσουμε στους ευρωπαίους να κοιτάνε λιγότερο τα οικονομικά συμφέροντά τους και να ακούνε περισσότερο την Χρυσή Αυγή.
Αν και γνωρίζουμε ότι η στάση του στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο και πάλι εντάσσεται στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την πετρελαιοπαραγωγό περιοχή της Μοσούλης, αλλιώς θα αδιαφορούσαν για τους συλληφθέντες Κούρδους και τις άλλες παλινωδίες Ερντογάν.