Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την "ελληνόγλωσση και διαπολιτισμική εκπαίδευση".
Ο Συναγωνιστής επιτέθηκε στην ανθελληνική κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως προτεραιότητά της είναι τα παιδιά των λαθρομεταναστών, την ίδια ώρα που τα ελληνόπουλα μένουν έξω από τους παιδικούς σταθμούς και άλλα πηγαίνουν νηστικά στα σχολεία.
Απώτερος σκοπός της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ είναι η νομιμοποίηση και η μονιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.
Συνοδοιπόρος σε αυτήν την εθνοκτόνα πολιτική είναι και η ΝΔ, η οποία δεν έβγαλε λέξη για τους 22 χιλιάδες λαθρομετανάστες που θα κατακλύσουν τα ελληνικά σχολεία.
Τι να πουν άλλωστε, από την στιγμή που η επωφελούμενη ΜΚΟ Action Aid, είναι συμφερόντων της οικογενείας Μητσοτάκη, της αδερφής του προέδρου της ΝΔ, της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.
Μπορεί ο αντεθνιστής υπουργός Φίλης να επιθυμεί να αλλάξει την ιστορία και να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Πατρίδας με την μελλοντική ενσωμάτωση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, η Χρυσή Αυγή όμως θα αντισταθεί στον αφανισμό του ελληνικού λαού.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!