Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ - ΕΡΙΞΕ ΜΑΥΡΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ



Στο σημερινό δελτίο του ΣΚΑΪ οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοι του Αλαφούζου έλεγαν και πάλι ένα σωρό ψέμματα, ενοχλημένοι από τον δημόσιο διασυρμό του έτερου διαπλεκόμενου καναλάρχη Κοντομηνά.
Είχαν μάλιστα στήσει και ζωντανό λινκ στο περιστύλιο της βουλής για να είναι πιο αληθοφανείς οι ψευδείς ειδήσεις που παρουσίαζαν. Για κακή τους τύχη, ο Ηλίας Κασιδιάρης έτυχε να περνά την ώρα εκείνη από το σημείο, οπότε και παρενέβη σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο για να αποκαταστήσει την αλήθεια.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την ζωντανή μας παρέμβαση ο σταθμός έριξε μαύρο, δηλαδή διέκοψε την σύνδεση με τη βουλή και έβαλε κονσέρβα το βίντεο της επιτροπής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε για αρκετή ώρα τις καταγγελίες του - παρ' ότι ο σταθμός είχε ρίξει μαύρο - καθώς ο δημοσιογράφος από το στούντιο είχε πει ψευδώς ότι θα ήθελε να κάνει διάλογο μαζί μας και να ακουστούμε.
Αντί διαλόγου, το λινκ από τη βουλή κόπηκε μαχαίρι. Ο εκπρόσωπός μας ολοκλήρωσε την παρέμβασή του καλώντας τον σταθμό να προβάλλει και το βίντεο με την εξέταση Αλαφούζου. Η παριστάμενη δημοσιογράφος Ναντίν Χαρδαλιά δήλωσε ότι "θα το δείξουμε και αυτό". Όλη αυτή την ώρα όμως οι δημοκράταροι του Σκάι είχαν ρίξει μαύρο και επανέφεραν την σύνδεση με τη βουλή όταν είχαμε αποχωρήσει.

ΠΗΓΗ