Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ



ΘΕΛΟΥΝ… “ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”
Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Ν.Δ. επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν σαν το νέο τους πολιτικό “αφήγημα” την έκφραση “νέα μεταπολίτευση”! Πιστεύουν, αλήθεια, ότι τόσο απλά με έναν λεκτικό όρο, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν λέει τίποτε, ότι είναι δυνατόν να αποκρύψουν την αποτυχία ενός καθεστώτος 42 ολόκληρων χρόνων, που οδήγησε την Πατρίδα μας στην σημερινή παρακμή; Και επιτέλους, όταν χρησιμοποιώ την λέξη παρακμή δεν αναφέρομαι σε υλικά αγαθά, αλλά στην έρημο των Ιδανικών, η οποία επικρατεί στην χώρα μας.
Μέσα σε αυτά τα 42 χρόνια ποδοπάτησαν κυριολεκτικά την ψυχή του Έλληνα, διαστρέβλωσαν βάναυσα την Ιστορική του Μνήμη, μετέβαλλαν έναν λαό που είχε Αξίες, Αρχές και Ιδανικά σε μία καταναλωτική αγέλη, η οποία δεν γνωρίζει προς τα που θα πορευτεί και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το χρήμα.
Επειδή όμως μιλούν για “νέα μεταπολίτευση” θα πρέπει να σταθούμε στον όρον αυτόν και να διερευνήσουμε τι ακριβώς εννοούν. Μήπως μία νέα εθνική καταστροφή, η οποία θα οδηγήσει κάποιους επίορκους να στήσουν ένα νέο καθεστώς; Γιατί τίποτε άλλο, παρά αυτό ήταν η μεταπολίτευση του 1974. Τότε, που ο Ελληνισμός σφαγιαζότανε στην Κύπρο και κάποιοι επίορκοι ηγέτες του στρατεύματος αποφάσισαν ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να πολεμήσει, δεν έπρεπε να υπερασπιστεί το αίμα των παιδιών της, αλλά έπρεπε να γυρίσουν οι πολιτικοί, να ιδρύσουν κόμματα, να γίνουν εκλογές και έτσι το πανηγύρι άρχισε… Ένα πανηγύρι που κράτησε και κρατεί πολλά χρόνια και οδήγησε το Έθνος μας στην δουλεία των μνημονίων.
Η “νέα μεταπολίτευση” λοιπόν, την οποία ευαγγελίζεται τόσο η Ν.Δ., όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένα “λίφτινγκ” σε μία γερασμένη πόρνη, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει ενάντια στον χρόνο, ενάντια στην πραγματικότητα, ενάντια στην φθορά που έφεραν τα πάμπολλα αμαρτήματά της. Ένα “λίφτινγ” σε ένα γεμάτο ρυτίδες πρόσωπο, στο αποτρόπαιο πρόσωπο αυτών που διέλυσαν την Παιδεία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Υγεία, σε όλους αυτούς που ποδοπάτησαν με βάναυσο τρόπο το φιλότιμο των Ελλήνων, σε όλους αυτούς που σε ένα κράτος Εθνικό, το οποίο κατοικούσαν σε ποσοστό 98% Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, έφεραν εκατομμύρια αλλοδαπούς, για να δημιουργήσουν ένα κράτος τέρας, την περίφημη πολυπολιτισμική κοινωνία!
Θέλουν, μας λένε, “νέα μεταπολίτευση” σε ένα κράτος, του οποίου, όμως, έχουν εκχωρήσει με τα μνημόνια την εθνική του κυριαρχία, σε μια πολιτεία ευρισκόμενη στο έλεος των παγκόσμιων τοκογλύφων. Όχι, δεν χρειάζεται “νέα μεταπολίτευση”, χρειάζεται ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!
Για να υπάρξει και πάλι Ελλάδα πρέπει να αποκατασταθεί η φυσική τάξη πραγμάτων. Να αρχίσουμε από το σημείο από το οποίο ξεκίνησαν όλα, δηλαδή, από την προδοσία του 1974, μια προδοσία που συμπληρώθηκε με την προδοσία του 2010 με το πρώτο μνημόνιο, που κατέστησε την χώρα μας αποικία χρέους και βεβαίως και στα μνημόνια που ακολούθησαν, τα μνημόνια της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία όλα μαζί έχουν αφαιρέσει από την χώρα των Ελλήνων την εθνική ανεξαρτησία.
Στο πλανερό, λοιπόν, και δόλιο σύνθημά τους για “νέα μεταπολίτευση” απαντούμε ΟΧΙ! ΟΧΙ γιατί δεν είναι δυνατόν να κτιστεί τίποτε στέρεο πάνω σε θεμέλια σαθρά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει Ελλάδα πραγματική, Ελλάδα αληθινή, Ελλάδα των Ελλήνων επάνω σε προδοσίες, σε τουρκικές απειλές, σε γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, επάνω στην υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στα Ίμια. Αυτή την Ελλάδα δεν την θέλουμε, γιατί δεν είναι Ελλάδα, είναι το ψευτορωμαίικο που θα το πολεμήσουμε μέχρι να πέσει για να ανατείλει και πάλι στον ορίζοντα της Ιστορίας ο Ήλιος της Αληθινής Ελλάδας.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


ΠΗΓΗ