Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Κατέρρευσαν τα έσοδα του κράτους στην Ελλάδα του μνημονίου

Κατάρρευση εσόδων δείχνουν τα στοιχεία από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων των φορολογουμένων. Είναι έως και 47% χαμηλότερα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, απόρροια της φοροεπιδρομής και της απάνθρωπης λιτότητας που επιβάλλουν κυβέρνηση και δανειστές.

Από την ανάλυση των αποτελεσμάτων της εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων προκύπτει πώς τα δηλωθέντα εισοδήματα των φορολογουμένων μειώθηκαν κατά 12 δις ευρώ ή σε ποσοστό 12,3% σε σχέση με πέρυσι. Διέλυσαν τα νοικοκυριά και τσάκισαν τα εισοδήματα τους. Τα εισοδήματα που δηλώθηκαν έφτασαν τα 82,7 δισ. ευρώ, όταν πέρυσι ήταν 94,3 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα όμως γκρέμισαν και τη φοροδοτική τους ικανότητα. Πέρυσι είχαν βεβαιωθεί φόροι ύψους 6,8 δισ. ευρώ, ενώ φέτος μετά βίας φθάνουν τα 3,6 δισ. ευρώ. Μείωση της τάξεως του 47%.

Η προδοτική συγκυβέρνηση συνεχίζει την καταλήστευση του Ελληνικού Λαού βάζοντας συνεχείς φόρους, ενώ περικόπτουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Ένα μεγάλο ποσοστό φορολογούμενων είναι άνεργοι και επιβιώνουν με το επίδομα ανεργίας που ακόμα και αυτό λαμβάνεται ψαλιδισμένο. Οι Ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη και ο ιδιωτικός τομέας έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Επιπροσθέτως, οι πολιτικάντηδες, που υπακούν πλήρως στις επιταγές της τρόικα, έχουν καταστρέψει οικονομικά και τους συνταξιούχους καθώς κάθε χρόνο βλέπουν να μειώνεται η σύνταξή τους. Πρόκειται για την πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη, ενώ ο μοναδικός σκοπός των μέτρων λιτότητας είναι το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Χώρας μας. Αυτή είναι η ανάπτυξη που βλέπει ο κ. Σαμαράς;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katerreusan-ta-esoda-tou-kratous-sthn-ellada-tou-mnhmoniou#ixzz2hv3Dbe4Y