Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ομιλία του Γιώργου Μισιάκα στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων για τις τελευταίες εξελίξεις



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Τρικάλων, ομιλία του Υπεύθυνου Περιφέρειας Θεσσαλίας και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Γιώργου Μισιάκα. 



Η ομιλία αφορούσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τις παράνομες διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού της και βουλευτών της. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι, οι διώξεις και οι φυλακίσεις δεν μπορούν να λυγίσουν τους Εθνικιστές και το μόνο που έχει καταφέρει το καθεστώς του μνημονίου είναι η αυτογελοιοποίησή του μπροστά στην κοινή γνώμη.

                           

Επεσήμανε επίσης ότι, όλα τα κόμματα, τα ΜΜΕ της διαπλοκής και όλοι οι μεγαλοπαράγοντες που σιτίζονταν για δεκαετίες από το καθεστώς της μεταπολίτευσης, επιδόθηκαν σ' έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο εναντίον μας με ύβρεις, ασύστολα ψεύδη και τόνους λάσπης, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ, με πάνω από ένα εκατομμύριο υποστηρικτές διατηρώντας ακέραια τη δύναμή της συνεχίζοντας να παλεύει για την Πατρίδα και το Λαό. 

Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων