Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Υποδείξεις στη Δικαιοσύνη από το μέλος της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρο Πάγκαλο

Παρότι επί δεκαετίες κατέκλεβαν τα δημόσια ταμεία, διόριζαν αφειδώς στο δημόσιο τους ψηφοφόρους-πελάτες τους, ανέθεταν απευθείας δημόσια έργα στους πασοκοεργολάβους, λάμβαναν μίζες από γερμανικές εταιρείες και τέλος, ξεπούλησαν την εθνική κυριαρχία και καταληστεύουν τον Ελληνικό Λαό με το Μνημόνιο που εκείνοι ψήφισαν, οι κρατικοδίαιτοι και κονομημένοι πασόκοι όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, αλλά και υποδεικνύουν στη Δικαιοσύνη πως πρέπει να χειριστεί τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής!

Το θράσος του κυρίου Πάγκαλου έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον σωματικό όγκο τον οποίο δημιούργησε με μεθοδικό τρόπο ο πρώην υπουργός κατά τα 20 έτη πασοκικής διακυβέρνησης της Ελλάδος. Ο εξαφανισθείς μέχρι πρότινος Πάγκαλος, αναθάρρησε και πήρε σβάρνα τα καταχρεωμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης, προκειμένου να ξιφουλκήσει κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Σε συνέντευξή του στο Σκάι, δήλωσε με το γνωστό ύφος κλαδικής ΠΑΣΟΚ δεκαετίας του '80, πως «ο πυρήνας της Χρυσής Αυγής πρέπει να αντιμετωπίσει κατηγορίες σχετικές με στόχο ανατροπής του πολιτεύματος». Εάν το επιθυμεί επιπλέον, ο πυρήνας της Χρυσής Αυγής μπορεί να αντιμετωπίσει και κατηγορίες εξαπόλυσης του πρώτου και του δεύτερου Βαλκανικού Πολέμου, της Μικρασιατικής Εκστρατείας και βεβαίως του ξεσπάσματος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου!

Σίγουρα όμως, η Χρυσή Αυγή δεν θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της προσυμφωνίας με το ΔΝΤ προκειμένου να υπογραφούν τα Μνημόνια της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, τις κατηγορίες της δωροδοκίας στελεχών της για τις υποθέσεις των υποβρυχίων και της Siemens, τις κατηγορίες για την απάτη του Χρηματιστηρίου, την κατηγορία της παράδοσης του Οτσαλάν στους Τούρκους, τις κατηγορίες της εθνικής προδοσίας στα Ίμια το 1996 και της υποστολής της Ελληνικής Σημαίας από ελληνικό έδαφος!

Μάλιστα ο σοβαροφανής κύριος Πάγκαλος, δεν ζήτησε απλά να αντιμετωπίσει η Χρυσή Αυγή την κατηγορία της απόπειρας ανατροπής του πολιτεύματος, αλλά απαίτησε αυτό να γίνει αποδεκτό από όλους, δίχως δικαιολογίες! Ο πρώην μπολσεβίκος Πάγκαλος επιχειρεί να απενοχοποιήσει την κομμουνιστική μήτρα της ελληνόφωνης Αριστεράς, ισχυριζόμενος πως «μολονότι η αστική δημοκρατία μπορεί να αναγνωρίζει το δικαίωμα ορισμένων κομμάτων να ζητούν την ανατροπή της, όπως το ΚΚΕ που παλεύει για τη «δικτατορία του προλεταριάτου», κανείς δεν έχει δικαίωμα να έχει όπλα, να οργανώνει γυμνάσια και να συγκροτεί ομάδες σαν αυτές τις Χρυσής Αυγής».

Ξέρει κάτι ο κύριος Πάγκαλος για τα «όπλα» της Χρυσής Αυγής, τα οποία εδώ και δύο εβδομάδες αγωνίζεται να ανακαλύψει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία; Και από την άλλη, τι είδους ρατσισμός είναι αυτός που υποχρεώνει την αστική δημοκρατία να αναγνωρίζει σε κάποια κόμματα -όπως το ΚΚΕ- το δικαίωμα να την ανατρέψουν; Ο κύριος Πάγκαλος ισχυρίζεται πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει δικαίωμα να έχει όπλα, να οργανώνει γυμνάσια και να συγκροτεί ομάδες.

Μόνο που αυτά τα όπλα, τα γυμνάσια και οι ομάδες είναι στοιχεία τα οποία βρίσκονται μονάχα στο μυαλό των ψευδομαρτύρων του Καθεστώτος και στους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους της συκοφαντίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Εάν ο κύριος Πάγκαλος διαθέτει στοιχεία για όσα ισχυρίζεται θα ήταν πρέπον να τα καταθέσει στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση. Σε διαφορετική περίπτωση, το επιφανές στέλεχος(υπό την ιδιότητα του υπουργού) της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ -η οποία καταλήστεψε και εξαθλίωσε τους Έλληνες και ταυτόχρονα λάμβανε τις μίζες ξένων εταιρειών- εκτός από αποτυχημένο υπουργό, αποτελεί και έναν κοινό συκοφάντη.

Και τούτο δύνανται να το βεβαιώσουν 10.000.000 ανώνυμοι μάρτυρες!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upodeijeis-sth-dikaiosunh-apo-to-melos-ths-egklhmatikhs-summorias-pasok-the#.UllgK9J7KCU#ixzz2hWFFRINJ