Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Γεωργιάδης: Ένας συνεπής φιλελεύθερος αντιεθνικιστής

Γεωργιάδης: Ένας συνεπής φιλελεύθερος αντιεθνικιστής

Η περίπτωση του Σπύρου (Άδωνη) Γεωργιάδη είναι από τις πιο χαρακτηριστικές που αποδεικνύουν ότι ο Εθνικισμός με τον Φιλελευθερισμό όχι μόνο δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή θετική σύνδεση, αλλά απέχουν μεταξύ τους, Ιδεολογικά και Πολιτικά, έτη φωτός. Ο Γεωργιάδης έχει εξελιχθεί σ΄έναν από τους πιο σκληρούς και φανατικούς υποστηρικτές του μνημονίου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί προσωπικό υμνητή του ανάλγητου και απάνθρωπου υπουργού Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα.

Ως υπουργός Υγείας ο Γεωργιάδης δείχνει το στυγνό και αντιλαϊκό πρόσωπο της συγκυβέρνησης, τόσο με τις δηλώσεις του όσο και με τις πράξεις του. Το πιο πρόσφατο «κατόρθωμά» του αφορά τα όσα δήλωσε σχετικά με τις περικοπές σε κοινωνικά επιδόματα, όπως το ΕΚΑΣ, αλλά και τα όρια ηλικίας για την συνταξιοδότηση.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: «Κάτω των 65, κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει σύνταξη. Αν δεν δίναμε σε κανέναν κάτω των  65, θα μπορούσαμε να δίνουμε στους ανάπηρους, αυτό που έπρεπε να τους δίνουμε. Αφού τόσα χρόνια το κράτος έδινε στους 50άρηδες, προφανώς τελείωσαν τα λεφτά».

Είναι πασιφανές ότι ο Γεωργιάδης είναι οπαδός του κοινωνικού κανιβαλισμού, εκφράζοντας στο ακέραιο τις φιλελεύθερες αντεργατικές του απόψεις. Αντί να ασχοληθεί με την αισχρή απόφαση του κοινοβουλίου να συνταξιοδοτούνται οι βουλευτές με μόλις δύο θητείες, ισοπεδώνει τα πάντα με οριζόντιες ταυτίσεις. Ο οπαδός αυτός του Καπιταλισμού δεν μπορεί να καταλάβει ότι όλες οι εργασίες δεν έχουν την ίδια κούραση και την ίδια φθορά στο ανθρώπινο σώμα. Προφανώς οι έννοιες των «βαρέων και ανθυγιεινών» δεν του λένε τίποτα. Η σύγχρονη εργασιακή γαλέρα που έχει στήσει η συγκυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει και ο Γεωργιάδης, αντιμετωπίζει τους Έλληνες ως απλό καταναλωτικό προϊόν. 

Αυτό το σαθρό κράτος, το οποίο ποτέ δεν βασίστηκε σε υγιή πρότυπα παραγωγικότητας και κατέστρεψε οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια για την δημιουργία μιας Ισχυρής Εθνικής Οικονομίας, ενώ δεν ενοχλεί στο ελάχιστο τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και των μεγαλοεργολάβων, φροντίζει να στραγγίζει κάθε ζωτική ικμάδα από τα φτωχά Λαϊκά στρώματαΗ ανεργία, οι αβάσταχτοι φόροι, τα χαράτσια, η εμπορευματοποίηση της υγείας, το άγριο πετσόκομμα σε μισθούς και συντάξεις είναι τα θλιβερά αποτελέσματα μιας ξεπουλημένης στα ξένα συμφέροντα κυβέρνησης, η οποία έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την Αλήθεια και καταπιέζει με τα έργα και τις ημέρες της την Πατρίδα και τον Λαό.

Η συμμετοχή του Γεωργιάδη σ΄αυτό το κρεσέντο αποεθνικοποίησης του Τόπου και ταλαιπωρίας του Ελληνικού Λαού είναι απολύτως συνειδητή.

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gewrgiadhs-enas-sunephs-fileleutheros-antiethnikisths#ixzz2hv58qOJB