Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ: ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ



Θεία Δίκη! Πάνε δύο χρόνια από τότε που η ΝΔ με πρόεδρο τον Α. Σαμαρά διαβεβαίωνε το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ πως «τελείωσε και διέλυσε» τη Χρυσή Αυγή, με αφορμή την άθλια πολιτική σκευωρία που είχε μόλις εξαπολύσει.
Σήμερα, ο στενός κύκλος του ίδιου αυτού ανθρώπου διαμηνύει προς τη Συγγρού και το κομματικό της επιτελείο πως η Χρυσή Αυγή θα διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία!
Οι σαμαρικοί καταλογίζουν βαρύτατες ευθύνες στο επιτελείο Μεϊμαράκη για την εικόνα αποσάθρωσης που εμφανίζει η ΝΔ και προοικονομούν την συντριβή του κομματικού τους μορφώματος. Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο σαμαρικό antinews υπό τον ενδεικτικό της καταστάσεως τίτλο «Τελικά στη ΝΔ θέλουν να χάσουν», δεν προεξοφλείται απλώς η ήττα της ΝΔ, αλλά πολύ περισσότερο η εκλογική επέλαση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!
Εν μέσω εμφυλίου λοιπόν στη ΝΔ και προ της διαλύσεως του μνημονιακού μορφώματος, γεγονός το οποίο αν μη τι άλλο θα χαροποιούσε τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, αποκαλύπτονται αλήθειες. Γράφει χαρακτηριστικά το antinews:
«Ξυπνήστε κύριοι της Συγγρού, γιατί η Χρυσή Αυγή έρχεται καλπάζοντας και με αυτά τα μυαλά σας βλέπουμε τρίτους»!
Οι φόβοι των ψοφοδεξιών γίνονται ευχές όλων των Ελλήνων: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!
Ευάγγελος Καρακώστας