Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - 2 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ BINTEO



Ποιο είναι το όριο της ξεφτίλας για το συστημικό ΚΚΕ; Κανένα! Τα τσιράκια του συστήματος, οι γιαλαντζί επαναστάτες, οι εθνοπροδότες, τα μόνιμα δεκανίκια των καπιταλιστών προσπαθούν για ακόμη μια φορά με γελοίες δικαιολογίες να κρύψουν πως άνοιξαν τον δρόμο για την ψήφιση του αριστερού Μνημονίου.
Όπως έκαναν και με το δημοψήφισμα που έδωσαν γραμμή για άκυρο (!), έτσι και την Παρασκευή τα ξημερώματα με τις ψήφους Λαμπρούλη και Καραθανασόπουλου που δήλωσαν "Παρών" διευκόλυναν την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου.
Και εξηγούμαστε: Η όλη διαδικασία - παρωδία διεξήχθη, ώστε ο υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος να πάει στο Eurogroup της Παρασκευής στις 16:00 με ψηφισμένο το τρίτο αριστερό Μνημόνιο.
Αν δεν γινόταν κουρέλι για ακόμη μια φορά το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής, η Ολομέλεια θα ξεκινούσε το πρωί, θα ολοκληρωνόταν στις 18:00 το απόγευμα και η όλη διαδικασία θα είχε κατ΄ ουσία μπλοκαριστεί κανονικά και με τον νόμο!
Εκεί επενέβησαν ως "από μηχανής Μνημονιακοί θεοί" οι ΚΚ€δες και δήλωσαν "Παρών" και συνεπώς υποταγή στο Κεφάλαιο και τους τοκογλύφους.
Η σημερινή απάντηση που δημοσίευσαν στον Ριζοσπάστη είναι πραγματικά καταγέλαστη, καθώςκατηγορούν την Χρυσή Αυγή ως "γιαλαντζί" αντιμνημονιακή, ενώ το ΚΚΕ ξεφτιλίστηκε με αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα!
Ξαναρωτάμε για τελευταία φορά τους καπιταλιστές... εκ του Περισσού: Γιατί δεν μπλοκάρατε το μνημονιακό Eurogroup;